Wandelen in Neteland, ijsje verdiend!

Thema's

Nog op zoek naar een tof uitstapje met de fiets deze zomer? In het Provinciaal Groendomein Neteland kun je nog heel augustus de nieuwe beleefroute ontdekken. Dit kleine, niet zo bekende domein, is de tuin van het PIME, het Provinciaal Instituut voor Milieu-Educatie (PIME) op de Netedijk in Lier.

Datum
  • van 31 juli 2022 tot 3 september 2022
  • Enkel op zaterdag en zondag
Ijsje eten!

Weetjes, informatie en doe-opdrachten van de PIME-Beleefroute staan op bordjes in de tuin verspreid. Ontdek zo hoeveel groene rijkdom er in een klein stukje natuur kan zitten.

Maak je liever een langere wandeling of fietstocht? Op de Netedijk vind je verschillende panelen met uitleg over het landschap, de fauna en flora en het Sigmaplan. Na al het wandelen en fietsen heb je wel een versnapering vediend. Tijdens het weekend kan je er vanaf 13 uur heerlijk smullen van een smaakvol bio-ijsje. Ideaal bij zulke warme dagen!

Op 28 augustus gidst de domeinwachter van Neteland je gratis rond in dit domein en de tuin van het PIME. Inschrijven kan in het kalenderitem.

#beleefzonepallieterland #visitlier #visitduffel #lier #duffel #ijsatelierbiogood #provincieantwerpen #neteland #kleinenete