GEANNULEERD - Buitenspeeldag in Vrijbroek en Neteland

Thema's
Datum
  • woensdag 22 april 2020 van 13 uur tot 17 uur
Prijs
gratis

Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Op woensdag 22 april kan je een hele namiddag buiten ravotten en sporten. Kom naar buiten en trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er een spetterend avontuur van!

Vrij spel in het Vrijbroekpark

Speeltuin: Er zijn speelelementen voor de verschillende leeftijdsgroepen. De peuters en kleuters kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de speelhuisjes, terwijl grotere kinderen en tieners volop kunnen klimmen in hun eigen toren of wandelen over het wiebelend parcours.

Verkeerstuin: deze tuin krijgt stilaan vorm als belevingstuin. Je kunt er vrij fietsen, tafelstennis spelen en wie zoekt die vindt er verse kruisbessen en speciale geurplanten zoals het colakruid.

Barak van Bartel: de barak ligt verstopt in het bosje midden in het cricketveld. Via het vlonderpad bereik je de openluchtklas. Er is ook een klimluifel, een kraaiennest, een podium en een tribune.

Doorlopend kunnen jong en oud actief deelnemen aan een begeleide workshop “Zandtekenkunst”.c

zandkunst

Volg de kleine vos in Neteland

De kleine vos is geen minivosje, maar wel een kleurrijke vlinder die behendig langs bomen en bloemen, van speelplek tot speelplek fladdert. Volg de kleine vos is een wandellus die speciaal ontwikkeld werd voor de allerkleinsten. Het parcours is 850 m lang, onderweg kom je 4 infopanelen tegen met een leuke opdracht of een leuk spel om samen met je gezin te doen. Bovendien zijn er ook twee speelzones in dit bos. Op het einde is er een begeleide workshop kriebeldiertjes zoeken. Start aan de picknicktafels naast de Netedijk op domein de Locht, Liersesteenweg 44, Duffel. 

kleine vos neteland_klein
Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende van de detaillijst