Kunstproject golfslag

Academie Mechelen

Thema's
Datum
  • van 1 april 2023 tot 30 juni 2023
Prijs
op eigen houtje: gratis, onder begeleiding met golfstick en balletje: tegen betaling

EXPO GOLFSLAG LENTE- & ZOMEREDITIE @ VRIJBROEKPARK

Met de expo ‘Golfslag’ sloeg Academie Mechelen met een Tiger Woods-schwung hun 250ste verjaardag feestelijk op gang. Na een winterpauze geven ze er op zaterdag 1 april opnieuw een mep op.

De verschillende routes in het Mechelse Vrijbroekpark kan je nog steeds verkennen met Street Golf van Urban Escape of gewoon met jouw ogen proeven.

Dit project was een jaaropdracht van het Projectatelier onder leiding van Geoffrey De Beer en Danièle Decaesstecker, een opdracht in fases, tot de uiteindelijke realisatie. De kunstwerken worden ‘targets’, want de ‘golfslag’ kan je spelen met golfstick en (mousse) bal, maar is ook een kunstroute. Je hebt keuze uit de ‘Blind Date’-, de ‘Schwung-’ en de ‘Woods’route. In de Golfslagkrant kan je de spelregels/opdracht terug vinden, samen met een kleine uitleg van de kunstenaar. Natuur, sport, spel en kunst in één beweging.

Met werken van: Mia Moens, Nico Lenaerts, Wendy De Haes, Greet Gemis, Miche Vandorpe, Katrien Delcon, Danny Boterdael, Mia Bogaert, Ann Van Hoorick, Marina Van Herp, Roger Bertels, Geertje van Coppenolle, Marilou Van Dam, Tine Herremans, Anne-Marie Van Wesemael, Pol Spelmans, Frie Lavelli, Anne Mariën, Luc Vervoort, Bart De Busser, Maddy Vleugels, Jeannine Van Wemmel, Yves De Nys, Lieve Geens, Milou Van Der Auwera.

Gratis te bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang tot zondag 25 juni 2023.

 

Kom je de kunstwerken op eigen houtje ontdekken?
Dan kun je gratis komen wandelen.

Wil je de kunstroute beleven met golfclub en balletje onder begeleiding van een gids?
Reserveer en betaal dan via Urban Escape, www.urbanescape.be

 

Meer informatie over deze expo vind je op de website van de Academie van Mechelen: https://www.academiemechelen.be/activiteiten/tentoonstellingen.