Vurige winteravond

Tijdens de Vurige winteravond volg je op eigen tempo een spoor van lichtjes langsheen mooi verlichte plekjes. Op het einde van de wandeling warm je op bij een gezellig vuur met een lekker hapje en drankje.

Status
Datum
  • vrijdag 14 december 2018 van 19 uur tot 23 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 15 december 2018
vuurshow Peter Gusta komt naar Vrijbroekpark

Kom gezellig buiten in het Vrijbroekpark en haal een frisse neus tijdens de Vurige winteravond. Je start de wandeling aan het bezoekerscentrum tussen 19 en 20.30 uur, waar je verwelkomd wordt door de act 'winterwens'. Op eigen tempo wandel je verder doorheen een donker park vol sfeer en lichtjes. Volg het spoor van kaarsen, zo kom je bij een gezellig kampvuur met hapjes en drank en een vurige show 'Fiammifero' van Peter Gusta. Deze show wordt twee keer gespeeld, om 20 uur en om 21 uur.

Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Dat kan via de knop 'inschrijven', die je hierboven vindt. Je vult het formulier één keer in voor alle deelnemers, daarna klik je op de blauwe knop 'volgende stap' en op de volgende pagina klik je op de blauwe knop 'bevestig deze boeking'. Gelieve de groene knop 'ticket toevoegen' niet te gebruiken, want zo schrijf je meermaals in.

Parkings Vurige winteravond

Tijdens de Vurige winteravond kun je niet parkeren in het park. We raden aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto, dan maak je gebruik van de extra parkings van Procter&Gamble en Kellogg's. Op het plan hiernaast kun je zien waar de parkings zich bevinden. Volg de borden om de juiste parking te vinden. Wandel van hieruit het park binnen via de Potaardestraat.

Kom je met de fiets? Dan kun je gewoon het park inrijden en gebruik maken van de uitgebreide fietsenparking aan het bezoekerscentrum.

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark