Zomerzoektocht Alice in Wonderpark

Thema's
Datum
  • van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Prijs
gratis

Beleef het magische verhaal van Alice deze zomer in het Vrijbroekpark!

Eet mij… Drink mij… Alice deed het en beleefde de meest bizarre avonturen in het land onder het konijnenhol. Ga mee met de kleine Alice op raadseltocht, en ontdek de verrassende plekjes van het Vrijbroekpark. De Maartse Haas, de Grapkat en Het Witte Konijn: je komt ze allemaal tegen. Of jij de weg terug zal vinden, hangt van jou af.

Bij elk van de elf tussenstops is een fragment uit Alice in Wonderland terug te vinden, een opdracht en een raadsel. Een minihuisje, een gigantische stoel, originele illustraties creëren het gevoel uit de bestseller mooi na in het park.

 

Praktisch:

Deze wandeling loopt van 1 juli vanaf 16 uur t.e.m. 31 augustus en is toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang, goed voor ongeveer 1,5 uur zoek- en spelplezier voor jong en oud. Begin aan het huisje in de zomertuin, aanmelden aan het onthaal is niet noodzakelijk. De bordjes met de afbeelding van een klokje geven de route aan. Neem voldoende koekjes en drankjes mee voor onderweg. Je kan ze net als Alice gebruiken om te krimpen en te groeien.

Deze zoektocht loopt de hele zomer, als je merkt dat het erg druk is, maak dan even een andere wandeling of kom op een later tijdstip terug. Zo wordt het fijn en veilig voor iedereen.

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende van de detaillijst