'Tom says thanks!' op het Zilvermeer

Datum
  • zaterdag 29 april 2017

Samen met 20.000 fans neemt Tom Boonen op zaterdag 29 april afscheid van zijn actieve wielercarrière. Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in zijn thuisbasis Mol vormt het perfecte decor voor het eenmalige wielerfeest ‘Tom says thanks’. Voor de eerste wedstrijd nodigt Tom ex-renners uit waarmee hij tijdens zijn afgelopen profcarrière de strijd aanging of een team vormde. Het deelnemersveld voor de tweede wedstrijd wordt gevormd door de nationale en internationale wielervedetten van vandaag.

Nationale en internationale wielervedetten

De laatste demarrages, de laatste sprint, de laatste keer dat Tom zich op kop zet van een peloton,… Het wordt een spektakel dat je als wielerliefhebber niet mag missen. Kippenvel gegarandeerd! Voor de wedstrijd met de ex-profs bevat het wenslijstje grote namen uit het recente wielerverleden. Bij de huidige profs verwachten we een unieke selectie van nationale en internationale toppers. Zij krijgen de unieke kans om Tom Boonen voor een laatste keer te bekampen…

Organisatie?

Voor de organisatie van dit wielerspektakel slaan Quick-Step Floors Cycling Team, de vzw Zuidkempense Pijl, de vzw Pro-Cycling (organisator Zilvermeercross), Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en het gemeentebestuur de handen in elkaar. De opbrengst van het afscheidsfeest gaat naar het G-Sportfonds en de vzw Bijs.

Meer info over de tickets en het programma: www.tomsaysthanks.com  

 

Voor alle bezoekers aan het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zal op zaterdag 29 april de ticketprijs van het event Tom Says Thanks van toepassing zijn. Gelieve hiermee rekening te houden.
Het domein is die dag niet geopend voor dagrecreanten!

Volgende