Terra Nova 2017 - Vlotkamperen

In slaap dobberen en ontbijt met zicht op het meer. Klinkt dat goed? In Mol ligt er een vlot in het meer waar je met 2 of met 4 een nacht kan verblijven. Een dagje pret aan het Zilvermeer en dan met de boot naar je slaapplek. Zoveel plezier, zo dichtbij.

Datum
  • van 6 augustus 2017 tot 20 augustus 2017
Prijs
1 vlot + 1 ontbijt = 70€, 2 ontbijten = 80€, 3 ontbijten = 90€ en 4 ontbijten = 100€; kampeerders krijgen toegang tot alle activiteiten op het Zilvermeer.
Terra Nova 2017 ganzen
Beeldmerk TN 2017

In het Zilvermeer kun je ook dit jaar kamperen op een vlot. Genieten van de rust doe je op een meertje, afgezonderd van de grote zwemvijver. 

Vanaf 14u kun je op het vlot, maar je krijgt de dag van aankomst en de dag van vertrek een hele dag toegang tot het Zilvermeer. Je ticket is ook meteen goed voor alle recreatieve faciliteiten van het domein, zoals minigolf, pedalo's, roeiboten, go-carts, ... s' Morgens staan er daarbovenop ook nog eens ontbijtpakketten voor je klaar in het camping-winkeltje, simpelweg afhalen en dan in alle rust genieten op je vlot!

Je kan het vlot reserveren van 6 tot en met 20 augustus met uitzondering van zaterdag 12/8, maandag 14/8, zaterdag 19/8. Het vlot kan maximaal 4 volwassenen onderdak geven. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Praktisch:

Je neemt zelf slaapzakken en/of kussens en dekens mee. Voor de rest is het vlot uitgebreid voorzien van alle kampeerbenodigdheden. Bekijk de inventaris hieronder.

 

Organisator
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Volgende