Natuurworkshop voor kinderen - Paddenstoelen en elfenhuisjes - VOLZET

Woudvrouw

Thema's
Status
Volzet
Datum
  • zondag 26 september 2021 van 10 uur tot 12 uur
  • zondag 26 september 2021 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 15

De natuur is een speeltuin, waar je je verbeelding de vrije loop laat, waar nieuwe verhalen ontstaan en waar alles tot leven komt. Uit de namen van insecten, vogels, dieren en planten blijkt hun betekenis. Kinderen voelen zich hier thuis: hun ogen zien het wonderlijke, hun verbeelding kent geen grenzen. Woudvrouw biedt kinderen kansen om de natuur te ontdekken en hun verbeelding te stimuleren.

Paddenstoelen en elfenhuisjes

Eerst gaan we op ontdekking en bekijken we welke paddenstoelen hier uit de grond schieten. Daarna maken we een stok-kabouter en een elfenhuisje met takken, dennenappels en bladeren.

 

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud, maar we raden aan dat een groot / ouder zich bij kinderen jonger dan 7 jaar voegt. Dat kan en is ook leuk voor de oudere kinderen.

Max. 10 - min. 5 deelnemers per workshop
Prijs: 15€      Ben je in het bezit van een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je 3€ voor deze workshop. Breng je UiTPAS zeker mee om dit aan te tonen. 
(groot)ouders mogen gratis mee

Schrijf je zoon/dochter in via het formulier achter deze link. Je ontvangt binnen de twee dagen een bevestiging of de inschrijving in orde is. 

Alle workshops zijn ondertussen volzet. Je kunt dus niet meer inschrijven. 

 

De volgende natuurworkshops voor kinderen gaan door op:

  • 27 en 28 november: Wat fluisteren de bomen en wie kan ze vertalen? - Annemie Geens, Atelier Amie

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark