Aankondiging administratieve afpaling waterloop Binnenbeek

16.12.2019

De provincie Antwerpen wil de Binnenbeek opnieuw openleggen, ter hoogte van de Hooistraat te Hulshout. Het project kadert in een groter plan om wateroverlast te beperken.

De grenzen van de waterloop moeten exact worden bepaald, wat zal gebeuren door afpaling. De administratieve voorprocedure tot afpaling werd opgestart. De eigenaars van de betrokken gronden zijn op de hoogte. De aankondiging wordt gepubliceerd in het bestuursmemoriaal van 19 december 2019.

Wie dat wenst, kan het dossier komen inkijken van 6 januari tot en met 16 maart 2020, in het Provinciehuis op de Koningin Elisabethlei 22 in Antwerpen. Graag vooraf een seintje aan Carl Wouters van het team Vastgoed van de provincie Antwerpen op het telefoonnummer 03 240 56 06 of per e-mail: juridische.ondersteuning@provincieantwerpen.be.