Sporten

Kwaliteitsvol sporten voor iederéén!

Een uitdagende doelstelling, maar een missie waar de provincie Antwerpen voluit voor wil gaan. Samen met de hele sportsector blijven we niet aan de zijlijn staan. Integendeel, we willen iedereen kansen geven voor een duurzame en kwaliteitsvolle sporttoekomst, met een prioriteit naar personen met een handicap. 

Sportaccommodatie voor jong en oud, sportieve activiteiten voor scholen en bedrijven, een uitgebreide keuze aan G-sport, ... De provincie Antwerpen heeft op sportvlak iets voor iedereen! Ontdek hieronder het aanbod in de volgende subthema's:

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Het APB Sport houdt je maandelijks op de hoogte via de digitale nieuwsbrief SPORT_it. Zo kom je meer te weten over subsidies, activiteiten, praktische contactgegevens en het heetste nieuws van de sportdienst. Schrijf je daarom in op onze SPORT_it nieuwsbrief, die maandelijks per e-mail wordt bezorgd.

Ben je provinciepersoneel? Ontdek dan hier het sportaanbod

Werk je voor de provincie Antwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt immers gratis deelnemen aan tal van sportieve evenementen. Wrijf je benen dus maar in en sporten maar! Ontdek snel het sportaanbod voor provinciepersoneel en schrijf je meteen snel en makkelijk online in.

Algemene opmerkingen, vragen of suggesties? Bezoek ons infoloket!

Ontdek alle sportopleidingen