Aftellen naar... Week van de Korte Keten 2024!

publish date
18.10.2023

Van 18 tot en met 26 mei 2024 vindt opnieuw de ‘Week van de Korte Keten’ plaats. De vijf Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid en het Steunpunt Korte Keten werken samen om burgers te sensibiliseren om rechtstreeks aan te kopen bij korte keten-producenten. Zo versterken we de lokale economie, verminderen we voedselkilometers en dragen we bij aan de sociale cohesie. 

Programma & activiteiten

Het programma en de activiteiten van de Week van de Korte Keten krijgen achter de schermen volop vorm. Volg onze kanalen en blijf op de hoogte! En noteer 18 - 26 mei 2024 al met stip in je agenda.

Promotie maken voor jouw activiteit? Kinderspel!

Ben je zelf korte keten-producent, ben je actief in een vereniging of werk je bij een gemeente? Voel je het kriebelen om tijdens deze themaweek een activiteit op poten te zetten? Weet dan dat je activiteiten gemakkelijk kan ingeven via de website van Week van de Korte Keten. Jouw activiteit komt zo terecht in de databank van Uit in Vlaanderen

Heb je een goed idee, kijk dan zeker ook eens op Subsidiekorf Landbouw van provincie Antwerpen. Dien jouw aanvraag voor een project of evenement voor de Week van de Korte Keten in voor 1 februari 2024 en maak kans op een subsidie. 

Week van de Korte Keten 2024