Miss Hamamelis 2021 - virtuele editie

Datum
  • van 9 januari 2021 tot 24 februari 2021
Prijs
Gratis

Tot vóór coronatijd werd jaarlijks een ‘Miss Hamamelis’ verkozen. Wie de mooiste of best geurende toverhazelaartak uit eigen tuin presenteerde, werd door een professionele jury beloond met de titel van Miss Hamamelis. In 2021 zal er voor het eerst een virtuele editie van de Miss Hamamelisverkiezing doorgaan.

Deze Miss Hamamelisverkiezing hoef je dus zelfs geen takje van je toverhazelaar te knippen. Deel eenvoudig een foto van je mooiste toverhazelaartak thuis op Instagram, Facebook of Twitter met #misshamamelis2021 en maak  kans op de eervolle titel van Miss Hamamelis 2021. 

Deelnemen kan tot en met 24 februari 2021. De jury maakt op 26 februari de winnaar bekend, die het gouden label ‘Winnaar #misshamamelis2021’ zal ontvangen om aan de plant in zijn tuin te hangen.

Om deel te nemen moeten wij natuurlijk jouw post kunnen zien, maak deze dus zeker openbaar als je mee wil doen. Wil je de jury een handje helpen bij het uitkiezen? Dat mag! Like of deel jouw favoriet op Instagram, Facebook of Twitter. 

Organisator
Arboretum Kalmthout