Paasspeurtocht AFGELAST

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) te vermijden neemt Arboretum Kalmthout de volgende bijkomende maatregelen, zeker tot en met 5 april. Zodra er andere instructies van de overheid komen, passen we onze maatregelen aan.

Het domein gaat volledig dicht voor alle bezoek. De Paasspeurtocht en de plantendag van 19 april worden geannuleerd. 

Onze medewerkers blijven, zo goed als mogelijk, bereikbaar via info@arboretumkalmthout.be.Het onthaalcentrum en het plantencentrum blijven gesloten.
Alle publieksactiviteiten, verhuur en groepsbezoeken tot en met 5 april gaan niet door. 

Status
Afgelast
Datum
  • van 4 april 2020 tot 19 april 2020
Prijs
Deelname speurtocht € 2,5. Toegang tuin: kinderen -12 jaar, jaarkaarthouders en museumpas gratis.
In een oude magnolia met brede en laaghangende takken, hangt een groot kartonnen paasei tussen de witte bloemen, als onderdeel van de paasspeurtocht. Zonnige lentedag in Arboretum Kalmthout.

Kom eitjes tellen

Het is lente in Arboretum Kalmthout. Dat zie je aan de bloesems, de vrolijke madeliefjes in het gras en de eieren in de bomen. Eieren?! Jawel, de tuiniers hebben 100 kleurrijke afbeeldingen van paaseieren tussen de planten verstopt. Doe mee met de paasspeurtocht en verzamel zoveel mogelijk eieren op je speurkaart. Onderweg kun je leuke spelletjes spelen, nadien wacht je een chocolade verrassing!

Oude postkaart met paasthema, een paashaas roeit staande in een bootje op een vijver, hij vervoert een groot paasei, op de oever groeien sneeuwklokjes en vergeet-me-nietjes. Paasspeurtocht in Arboretum Kalmthout.

Een uitstap op kindermaat

Kom je met je klas, je vrienden of je familie? De arboretumtuin is een heerlijk groene plek om op avontuur te gaan. Wandel over bomen, hoor de kikkers kwaken bij de vijver en verstop je in het bamboebos. In de cafetaria kun je gezellig tekeningen inkleuren bij een drankje, of een hapje eten.

Logo en beeldmerk Libeert, Belgian chocolate creators since 1923.
Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst