Terra Nova: Zinderende zanden

Datum
  • woensdag 14 augustus 2019 van 15 uur
Prijs
Gratis/betalend

 

Vakantie dichtbij huis
Een heerlijke middag op het zand van de Kesselse Heide: spelen, knutselen, muziek en verhalen luisteren. De fijnste zomerdag beleef je dichtbij huis. Vul je picknickmand met lekkers en vlei je gezin neer in de zelf meegebrachte strandstoelen. Je kan deelnemen aan verschillende workshops, maar vandaag moet eventjes helemaal niets. Zinderende zanden is een activiteit van Terra Nova, het gezinsvriendelijke zomerprogramma van provincie Antwerpen.

Breng je eigen picknick mee en koop sappen, streekbiertjes en andere streekproducten aan de stand van Natuurpunt. Ontleen een ‘ontdek de hei’-toer of spelmateriaal, beluister een streepje muziek of volg een vertelling. Doe mee aan een knutselworkshop of voor het grotere werk: bouw met natuurmaterialen. Alle activiteiten zijn gratis!
Kom op 14 augustus 2019 vooral lekker ontspannen en meespelen op de Kesselse Heide. Zinderende zanden nodigt jou uit om te kuieren en te luieren in het zand.

Zinderende zanden praktisch
Op woensdag 14 augustus 2019 van 15u tot 18u. Afspraak aan de parking van de Kesselse Heide, Lindekensbaan in 2560 Nijlen. Gratis toegang tot het terrein.
Vooraf inschrijven verplicht. Inschrijven via www.terranova.be > Zinderende zanden


Meer info via www.terranova.be of contacteer de domeinwachters via T 03 360 52 18.

 

Organisator
Domeinwachters Rivierenhof