Tentoonstelling 'Vroege vogels' van B-creativ

In het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 30 augustus de tentoonstelling 'Vroege vogels' van B-creativ bewonderen.

Geïnspireerd door het unieke startverhaal van een beeldend kunstenaar die ze leerde kennen, begon Berit zelf enkele jaren geleden ook te schilderen. Ze vond al snel een eigen stijl die zich steeds meer verfijnde. Ze schildert vooral vogels op vergeelde boekblaadjes en oude muziekpartituren. Hoewel er ook af en toe vrolijke uitstapjes zijn, waarbij ze zich baseert op andere dieren of zelfs bloemen.

Professioneel gezien is Berit meester in het jobcraften en de jobcombinaties. Ze is trainer en coach en begeleidt werknemers en ondernemers in persoonlijke ontwikkeling op vlak van communicatie en welzijn. Ze ontpopt zich als florist en is mede-oprichter van Citamine, jouw vitamines uit de stad. Dit is een organisatie die in Mechelen actief is om de stad om te vormen tot eetbare stad. Bovendien maakt ze naam en faam met haar eigen geschenkenmerk: B-creativ. Wees creatief [B-creativ], zowel in werk als leven, dat is het motto van Berit. Dat drijft haar ook om schilderworkshops te geven en zo meer mensen te inspireren om de eigen creativiteit te (her)ontdekken.

Datum
  • van 30 juni 2020 tot 30 augustus 2020
Prijs
Gratis

Openingsuren onthaalgebouw en tentoonstelling:

  • maandag gesloten
  • dinsdag t.e.m. vrijdag: open van 13u tot 16u
  • 2e en 4e zat en zon: open van 13u tot 16u
  • gesloten op feestdagen 11/07 en 21/07
Organisator
Provinciaal Groendomein De Averegten

Volgende van de detaillijst