Terra Nova 2019 - Oevernachten

Oevernachten is de nieuwe overnachtingsmodule op het Zilvermeer!

Datum
  • van 1 juli 2019 tot 31 augustus 2019
oevernachten_hutten

Oevernachten is een unieke oeverbeleving. Je slaapt in een hut aan de oever van de grote watersportvijver van het Zilvermeer. Back-to-basics en toch comfortabel, lekker afgelegen en toch een uitgebreid recreatief aanbod vlakbij!

Rond het duikcentrum installeren we 2 sites met oevernachtingshutten. Elke site biedt slaapplaats aan maximaal 6 mensen.

Je ticket geeft ook toegang tot de “Sociallet”, een kleine gemeenschappelijke en afsluitbare ruimte. De gezellige chill corner, een fijne gemeenschappelijke zithoek onder de Stretchtent Shelter, komt de sfeer zeker ten goede!

Tijdens je verblijf kan je gebruikmaken van alle faciliteiten van het Zilvermeer.

Praktische info

In de Sociallet vind je een kookstel, een ijskastje, elektriciteit en eetgerei. Beddengoed breng je best zelf mee. In de hutjes zijn het allemaal 1-persoonsmatrassen. Een kussen en een slaapzak zijn ook een handige optie. Je wassen en toiletgebruik kan in een sanitaire blok van de camping (niet veraf).
Vergeet zeker niet alle namen van de gasten en hun geboortedatum in te vullen wanneer je een ticket boekt. Wil je een gedetailleerd overzicht van wat de Oevernachtingssite allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de inventaris die je krijgt bij inschrijving: oevernachten_inventaris_2019.

Oevernachten Deluxe

Je koopt een overnachting voor 1 site, met daarbovenop een waardebon van 25 euro om te spenderen in de campingwinkel tijdens je Oevernachting: 150 euro.

Volgende van de detaillijst