Afbraak en opbouw Tomorrowland 2019: De Schorre beperkt toegankelijk.

publish date
07.06.2019

Het festival Tomorrowland gaat dit jaar door van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli en van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli. Tijdens de opbouw en afbraak is het domein De Schorre beperkt toegankelijk vanaf 13 juni tot 12 augustus.

 

Opbouw

11 juni: Start opbouw op de evenementenweide, het libelleneiland, deltaweide en achter het gebouw De Pitte. De rest van het domein is gewoon toegankelijk.
1 juli: Start opbouw over heel het domein.

  • Mountainbikeparcours: toegankelijk t.e.m. 12 juni.
  • visvijvers: toegankelijk t.e.m. 14 juni.
  • Minigolf, fiets- en kickbikeverhuur, waterfietsverhuur, barrevoetspad: geopend t.e.m. 30 juni.
  • Avonturentoren Intense: open t.e.m. 30 juni.
  • Onthaalbalie De Schorre & Congrescentrum De Pitte: blijft toegankelijk via de hoofdingang tot en met 30 juni.
  • De brasserie & buitenspeeltuin: blijven toegankelijk via de hoofdingang met uitzondering van 18 tot 21 juli en 24 tot 29 juli. 
  • Toeristisch infokantoor Rupelstreek: toegankelijk via de hoofdingang tot en met 14 juli. Het infokantoor van Toerisme Rupelstreek verhuist naar het museum Rupelklei in Terhagen van 16 juli t.e.m. 2 augustus. Voor meer informatie en de openingsuren: www.toerismerupelstreek.be.

    Vanaf 15 juli wordt heel het domein afgesloten.

 

Tomorrowland 2017
Tomorrowland 2017

Afbraak

• Vanaf 30 juli: brasserie & buitenspeeltuin weer open en bereikbaar via de hoofdingang.
• Vanaf 3 augustus: het infokantoor Rupelstreek weer open en bereikbaar via de hoofdingang. 
• Vanaf 9 augustus: avonturentoren Intense weer open en bereikbaar via de hoofdingang.
• Vanaf 9 augustus: start recreatieverhuur. Ook het Barrevoetspad, onthaalbalie De Schorre & congrescentrum De Pitte zijn weer open en bereikbaar.
• Vanaf 12 augustus: Je kan terug over de One World brug richting het buurtpark in De Schorrestraat wandelen. Ook het mountainbikeparcours gaat dan weer open en de visvijvers in het domein zijn weer bereikbaar.
• Van 13 tot 17 augustus: laatste ophalingen van materiaal.

Hondenweide en buurtpark

De hondenweide blijft bereikbaar via het buurtpleintje Sint Kathelijnestraat vanaf 13 juni. Het buurtpark in de Sint Kathelijnestraat & het buurtpark aan de Boomse Vissers (Schorrestraat) blijven open en bereikbaar, behalve tijdens de festivaldagen (donderdag tot en met maandag). 

Trollenbos

Van 24 juni t.e.m. 14 juli en van 5 augustus t.e.m. 8 augustus zijn de trollen van kunstenaar Thomas Dambo in De Schorre enkel toegankelijk via het buurtparkje in de Sint-Katelijnestraat in Boom wegens de opbouw van het evenement Tomorrowland. Je kan 5 trollen bezoeken én de magische toren. De rest van het domein is via deze weg niet toegankelijk. Voor mensen die van verder weg komen (en dus niet te voet of met de fiets komen), is parking voorzien op de terreinen van Bevepal nv. Van daaruit is de wandelroute naar het trollenbos aangeduid. Deze wandeling is ongeveer 1 km. Gratis parkeren op deze parking kan op week- en weekenddagen. Deze parking is geopend tussen 10 uur en 18 uur. Na 18 uur worden de poorten gesloten. De trollen zijn niet toegankelijk van 15 juli t.e.m. 4 augustus.

De Velodroom

De Velodroom blijft toegankelijk via de Rupeldijk, ook wanneer het domein van De Schorre afgesloten is. We raden aan om met de fiets te komen! Ze zullen wel hun deuren sluiten van 19 t.e.m. 30 juli. 

Contact

De onthaalbalie van De Schorre is gesloten vanaf 1 juli t.e.m. 8 augustus.
Op de weekdagen is het onthaal wel telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u (03 880 76 00) en via mail (onthaal@deschorre.be). Met uitzondering van 11 juli, 19 juli en 26 juli

Buurtbewoners kunnen met vragen, opmerkingen of problemen terecht bij de ombudsman van Tomorrowland en zijn team. Dit kan via het gratis nummer 0800/19009 (vanaf 1 juli t.e.m. 31 juli) of buurt@tomorrowland.be. Meer info vind je ook op de buurtwebsite boomrumst.tomorrowland.com.

Volgende van de detaillijst