Voorverkoop boek Rivierenhof gestart

publish date
20.03.2023

Wil je meer weten over de rijke geschiedenis van het Rivierenhof en het Sterckshof? Ben je benieuwd hoe het Rivierenhof de laatste 100 jaar als park evolueerde? Of hoe het openluchttheater er kwam? Het boek Parkgeheimen vertelt je er alles over, en nog veel meer.

Wist je dat het niet veel heeft gescheeld of het stadion van voetbalclub Antwerp had in het Rivierenhof gelegen? Of dat het kasteel ooit een hotel was en het eerste openluchttheater op een andere locatie in het park lag? Deze en nog veel meer parkgeheimen delen we met jou in het boek ‘Rivierenhof - Parkgeheimen’. Het boek wil de geest van honderd jaar parkgeschiedenis vatten, in foto’s van vroeger en nu, en in verhalen. Het is een ode aan de grote en kleine dingen, en aan de mensen die het park maakten en maken tot wat het vandaag is.

Reserveer het boek 'Rivierenhof - Parkgeheimen', zo ben je zeker dat je binnenkort een eigen exemplaar in handen hebt. Vanaf 17 april kun je het boek ophalen bij Infopunt Domeinwacht (Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne).

Benieuwd naar de binnenkant van het boek? Bekijk een inkijkexemplaar via 100jaarrivierenhof.be.