Wedstrijd Nachtwacht

08.08.2019

Na het enorme succes van de eerste film van Nachtwacht, ’De Poort der Zielen’, lopen nu de opnames voor een tweede film ‘Het Duistere Hart’*.
En je raadt het nooit… Een deel van het verhaal speelt zich af rond Hobbeldonk in De Averegten!
Ongetwijfeld ben jij nu reuze benieuwd naar die scènes aan je favoriete speelterrein. Nog even geduld oefenen, ‘Het Duistere Hart’ zal in de Belgische bioscopen te zien zijn vanaf 11 december 2019.

MAAR het beste nieuws is dat jullie dankzij ons de kans krijgen om de première bij te wonen!

Trek je beste Nachtwacht-kostuum aan en kom verkleed naar De Averegten. Ga als Keelin, Vlad, Wilco, een elf, een wezen uit de onderwereld of … op de foto in De Averegten. Kies een locatie waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat die in De Averegten is.

Stuur je foto, naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd t.e.m. 29 september 2019 naar averegten@provincieantwerpen.be met vermelding 'Nachtwacht' en maak kans om deze exclusieve ervaring mee te maken.
De 2 hoofdwinnaars krijgen elk 4 VIP-tickets, alle andere deelnemers hebben kans om een leuke gadget van Nachtwacht te winnen. De winnaars van de VIP-tickets worden op maandag 7 oktober telefonisch op de hoogte gebracht. De andere winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

*Het Duistere Hart: In deze film zijn Keelin, Vlad en Wilko uitgenodigd voor de Kristal-ceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal één van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is.

Voor deze wedstrijd geldt het algemeen wedstrijdreglement en het privacybeleid van de provincie Antwerpen. De ingezonden foto's kunnen gepubliceerd worden op de website en sociale media van De Averegten en gebruikt in persmededelingen.