Begeleider worden?

Begeleider geeft uitleg bij veldwerk water

Het PIME zoekt steeds enthousiaste begeleiders. 

Vind je het leuk om voor een groep kinderen en jongeren te staan en hen te prikkelen? Heb je vrije tijd tijdens de schooluren en een gezonde dosis interesse in alles wat met natuur, milieu en duurzaamheid te maken heeft? Dan ben je bij het PIME aan het juiste adres.

Wat bieden wij?  

Als begeleider kies je zelf welke activiteiten je begeleidt. Je volgt eerst een aantal keer bij een ervaren begeleider. Nadien staat het educatief team klaar om je te coachen en te ondersteunen. 

Begeleiden PIME
Word begeleider op het PIME

Je maakt deel uit van een toffe begeleidersploeg die je tijdens vormings-en ontmoetingsmomenten leert kennen. Ook aan de koffiehoek voor en na een activiteit is er ruimte om bij te praten. Via het IJsvogeltje, onze nieuwsbrief voor de begeleiders, houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze werking. 

 

Bij het PIME willen we je de kans geven om je verder te ontwikkelen. Je staat elke keer voor een nieuwe groep leerlingen, je leert nieuwe mensen kennen, kan je passie voor natuur doorgeven, en nog veel meer. Bovendien heb je een duidelijk statuut weergegeven in een organisatienota, ben je goed verzekerd en krijg je een vrijwilligersvergoeding per begeleiding.

Voel je het al kriebelen? 

Interesse?

Stel je kandidaat door je CV en korte motivatie te mailen naar Lobke Brinckman. Zij zal contact met je opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek zal je ontdekken wat het PIME allemaal te bieden heeft. Je leert de werking kennen, de verschillende activiteiten, de educatieve medewerkers en misschien ook al medebegeleiders.