Ontspanningsruimte

feestende mensen
feestende mensen

Heb je de hele dag hard vergaderd, gerepeteerd of geworkshopt? Dan kun je 's avonds je batterijen opladen in de bar die je krijgt toegewezen. Een wilde party of een gezellige drink met je vrienden of collega's? Jij beslist!

Er zijn drie grote barlokalen: de grote bar, de foyer en de patio.
De kleine bars zijn: D24 (bij D23), D26 (bij D25), D28 (bij D27), D31 (bij D20) en G7 (bij G555).

Grote bar

De grote bar is ideaal als barlokaal voor grote groepen tot 120 personen. Als je de grote bar samen met de aanpalende animatiehal gebruikt kun je tot wel 400 personen herbergen. Op aanvraag kun je er een tapinstallatie laten installeren.

Patio

De patio, modern ingericht met tafels en kuipzetels, is een lichte ovale barruimte, geschikt voor een vijftigtal personen. Dankzij de houten vloer is de zaal niet enkel geschikt als barruimte, maar ook als danslokaal. Bovendien kun je de patio ook gebruiken als vergaderzaal. Het is dus een echt multifunctioneel lokaal!
Je moet er wel rekening mee houden dat de patio niet kan worden verduisterd.

Foyer

De foyer is een barruimte die gezellig is ingericht met zeteltjes. Je kunt er terecht met een zestigtal personen.

Audiovisuele middelen

Een overzicht van de toestellen die standaard in de bars aanwezig zijn, vind je terug op het 'Overzicht capaciteit lokalen'.

Wil je toch graag nog extra audiovisuele middelen? Geen probleem, laat vooraf weten wat je nodig hebt en onze technici brengen dit voor jou in orde. Voor een overzicht van de beschikbare toestellen en de prijs ervan kun je terecht in de online catalogus.