Vormingscentrum

Over ons

In onze moderne groepsaccommodatie in het hart van de Kempen kun je terecht voor de organisatie van de meest diverse vormingsinitiatieven: bezinning, een cursus, een vergadering, een congres, sprookjes- of bosklassen of een muziekstage? Je vindt beslist je gading in ons verblijfcentrum. Logeren in de Kempen krijgt bij ons een extra dimensie! 

Een reservatie voor een verblijf bij ons kun je indienen via onze boekingspagina.

Een andere grote troef is onze audiovisuele uitleendienst voor organisaties. Hier huur je al wat je nodig hebt voor een spetterend feestje, een interessante tentoonstelling of een vergadering: van een geluidsinstallatie tot beamer, van tentoonstellingsspots tot  videocamera’s.

Rationeel energiegebruik

In het kader van de energiecrisis zijn ook wij spijtig genoeg genoodzaakt enkele maatregelen te nemen om het energieverbruik in toom te houden. Meer info over de acties die wij ondernemen vind je terug in het document 'Rationeel Energiegebruik'.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

kwaliteitslabels

Het Vormingscentrum is een Jeugdverblijfcentrum type C, heeft het Toegankelijkheidslabel A+ van Toerisme Vlaanderen en behaalde het ISO 14001 certificaat.