Vormingscentrum

Over ons

In onze moderne groepsaccommodatie in het hart van de Kempen kun je terecht voor de organisatie van de meest diverse vormingsinitiatieven: bezinning, een cursus, een vergadering, een congres, sprookjes- of bosklassen of een muziekstage? Je vindt beslist je gading in ons verblijfcentrum. Logeren in de Kempen krijgt bij ons een extra dimensie! 

Een reservatie voor een verblijf bij ons kun je indienen via onze boekingspagina.

Een andere grote troef is onze audiovisuele uitleendienst voor organisaties. Hier huur je al wat je nodig hebt voor een spetterend feestje, een interessante tentoonstelling of een vergadering: van een geluidsinstallatie tot beamer, van tentoonstellingsspots tot  videocamera’s.

Nieuw circulatieplan

Na een aantal jaren van voorbereiding is op 8 januari de uitvoering van fase 1 gestart van het masterplan voor ons centrum. In deze eerste fase pakken we het onthaal, de administratie en de A-lokalen aan. We hopen de werken van deze fase af te ronden tegen 31 januari 2026.

Door de werken is onze normale onthaalzone afgesloten. We verwelkomen je graag aan de linkerzijde van het hoofdgebouw, links naast de polyvalente zaal. Parking 1 en 2 blijven beschikbaar.

Je moet er rekening mee houden dat we een nieuw circulatieplan ontwikkeld hebben om de lokalen en slaapvertrekken te bereiken. Voorlopig zijn de slaapkamers bereikbaar via een tijdelijke doorgang (bypass), maar in een latere fase van de werken kan dit terug veranderen. We houden je hiervan zeker op de hoogte. Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om alles veilig te laten verlopen en de hinder tot een minimum te beperken. Hieronder vind je het nieuwe circulatieplan zodat je je reservatie goed kunt voorbereiden.

Heb je nog vragen, neem dan zeker contact met ons op.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

kwaliteitslabels

Het Vormingscentrum is erkend als jeugdverblijf met comfortclassificatie 'comfort', heeft het Toegankelijkheidslabel A+ van Toerisme Vlaanderen en behaalde het ISO 14001 certificaat.