Ateliers

Atelier
Atelier

Voor de creatievelingen!

Natuurlijk kun je gewoon een vergadering plannen in de ateliers, maar deze lokalen richten zich ook op de creatieve geesten: van dans tot theater en beeldend werk,… het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

De ateliers zijn: A15, B8, B9, C17, D20, D23, D25, D27, G54 en G55.

Hou je van drama?

Lokaal D25 is ingericht met een trapstructuur zodat je het gevoel krijgt dat je in een echt amfitheater zit. Toneelvoorstellingen en vertelsessies worden er een echte belevenis.

Leef je uit!

Wil je je uitleven in beeldend werk? Dan zijn de lokalen D27 en D23 ideaal voor jou. Ze beschikken over een tegelvloer en zijn dus bestand tegen een spatje verf of klei.

Technische uitrusting

Je kunt in elk lokaal gratis gebruik maken van internet via kabel of wifi. Een handleiding voor aanmelding op het draadloze netwerk kun je krijgen aan het lokaal. Internet via kabel moet je wel vooraf aanvragen.

Wil je toch graag nog extra audiovisuele middelen? Geen probleem, laat vooraf weten wat je nodig hebt en onze technici brengen dit voor jou in orde. Voor een overzicht van de beschikbare toestellen en de prijs ervan kun je terecht in de online catalogus.

Voor een volledig overzicht van de mogelijke opstellingen, de capaciteit van de lokalen en de technische uitrusting ervan neem je best een kijkje op de pagina ‘Overzicht capaciteit lokalen’.