Polyvalente zaal

Polyvalente zaal
Beurs in de polyvalente zaal

De polyvalente zaal is onze sporthal die je kunt laten inrichten als volleybal-, basketbal-, korfbal- of handbalveld, maar ook voor andere sportactiviteiten kan worden gebruikt, van dans tot circusworkshops. De zaal is standaard uitgerust met zes pingpongtafels en je kunt beschikken over een uitgebreid aanbod sportmateriaal. Dit materiaal kun je op eenvoudig verzoek aan het onthaal verkrijgen.

De zaal kan ook ingericht worden als congresruimte en is dus ook ideaal voor de organisatie van conferenties, concerten en tentoonstellingen.

De naam zegt het dus al zelf, het is een echte polyvalente zaal!

Technische voorzieningen

De zaal is standaard uitgerust met een geluidsinstallatie.

Download het technisch plan voor meer details van de zaal.

Extra faciliteiten

  • rollende panelen: 8 panelen van 2m (hoog) x 4m (hoog). Wil je de zaal opdelen of ben je van plan om een tentoonstelling te organiseren? Reserveer dan gratis de rollende panelen.
  • modulair podium: 20 elementen van 2,40m x 1,80m.

Laat wel zeker tijdig weten of je gebruik wil maken van deze faciliteiten, we zorgen er dan voor dat de zaal bij aankomst gebruiksklaar is.

Voor een volledig overzicht van de mogelijke opstellingen, de capaciteit van de lokalen en de technische uitrusting ervan neem je best een kijkje op de pagina ‘Overzicht capaciteit lokalen’.

Wil je toch graag nog extra audiovisuele middelen? Geen probleem, laat vooraf weten wat je nodig hebt en onze technici brengen dit voor jou in orde. Voor een overzicht van de beschikbare toestellen en de prijs ervan kun je terecht in de online catalogus.