Magische boswandeling 'Waldo en de Wintervlinder'

Kennen jullie het verhaal al van de Wintervlinder? Waldo ook niet! Kom het samen met hem ontdekken tijdens een magische boswandeling in De Averegten! Het verhaal wordt uitgebeeld in enkele scènes volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Via de QR-codes kan je het ingesproken verhaal volledig mee volgen bij elke scène.

Zowel het verhaal als de scènes werden gemaakt door vrijwilligers. Je kan hen ook live aan het werk zien tijdens ons lanceringsevent op zaterdag 28 oktober. Hier kan je zelf knutselen met natuurmaterialen terwijl je kijkt naar beelden van ‘The Making Off’, en wordt het verhaal ook live verteld door onze vrijwilligers in ons bos.

Doelgroep: van 5 tot 105 jaar. De route is rolstoeltoegankelijk. Honden zijn toegelaten op onze rode route (aangelijnd).

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, onthaalgebouw, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg.

Deelname is gratis. Inschrijven is niet nodig. 

Datum
  • van 28 oktober 2023 tot 7 januari 2024
Prijs
gratis

Praktisch

De wandeling start aan het onthaalgebouw en loopt langs de weg naar het Boshuis. Het traject van de wandeling mag, zolang de wandeling loopt, ook bezocht worden na zonsondergang. Starten met de wandeling kan tot 20u. Ten laatste om 22u dien je het bos te verlaten, zodat de natuur tot rust kan komen.

Het verhaal wordt vertelt via QR-codes bij de scènes, je brengt dus best een smartphone met internetverbinding mee. De scènes hebben verlichting die je bedient via een drukknop.

Doelgroep

Gezinnen met kinderen. Het traject is volledig rolstoeltoegankelijk.
Honden zijn aangelijnd toegestaan op het hele traject.

Startplaats
Provinciaal Groendomein De Averegten, onthaalgebouw Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Deelnemen
Gratis deelname, wandeling vrij toegankelijk zonder inschrijving.
Voor de lancering op zaterdag 28 oktober dien je wel in te schrijven.

Organisator
Provinciaal Groendomein De Averegten