Averegten

De Averegten is met 5 verschillende wandelpaden een wandeldomein bij uitstek. Je vindt er ook een route speciaal voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en joggers.
Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. Er is een aanbod voor scholen, groepen en individuele bezoekers. Je kan een begeleide wandeling voor je gezelschap aanvragen. 

Toerisme voor Autisme

De Averegten neemt deel aan het project Toerisme voor Autisme en biedt een visueel stappenplan aan voor een bezoek aan het domein. Aan de hand van dit stappenplan wordt het bezoek aan De Averegten van begin tot eind overlopen. Op die manier weet je wat je van de uitstap kan verwachten.

Wens je een vrij bezoek te brengen aan De Averegten met een grote groep? Geef ons dan een seintje via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.

Fototentoonstelling 'Fauna uit eigen streek'

In het onthaalgebouw van De Averegten kan je van 4 februari tot 28 maart de fototentoonstelling 'Fauna uit eigen streek' van Evi Huygelen bezoeken.

Openingsuren: van maandag t.e.m. donderdag van 13 tot 16 uur.

NIEUW! 5 stempels = kans op wandeling met de boswachter in De Averegten! 

Wil je graag wat meer weten over de natuur en De Averegten? Sla dan 2 vliegen in één klap…
Kom dit jaar minstens 5 tentoonstellingen bekijken in het onthaalgebouw. Bij elk bezoek krijg je van ons een stempel op je tentoonstellingskaart. Met 5 stempels maak je kans op een wandeling met de boswachter in De Averegten.

De tentoonstellingskaarten zijn te verkrijgen in het onthaalgebouw van De Averegten.