Averegten

Om elke klas op een zo veilig mogelijke manier te kunnen ontvangen vragen we om ons een mailtje te sturen met de gewenste datum van je bezoek.

We laten een beperkt aantal klassen tegelijk in het domein toe.

De Averegten is met 5 verschillende wandelpaden een wandeldomein bij uitstek. Je vindt er ook een route speciaal voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en joggers.
Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. Er is een aanbod voor scholengroepen en individuele bezoekers. Je kan een begeleide wandeling, eigen activiteit of een zaaltje voor je gezelschap aanvragen

Fototentoonstelling 'De natuur neemt alles over

In het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 30 oktober deze tentoonstelling bewonderen.

Openingsuren:

  • maandag gesloten
  • dinsdag t.e.m. vrijdag: open van 13u tot 16u
  • 2e en 4e zat en zon: open van 13u tot 16u

Wens je een vrij bezoek te brengen aan De Averegten met een grote groep? Geef ons dan een seintje via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.

Kwaliteitslabels

European Disability Card

Een kaart om de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding te vergemakkelijken.

Toerisme voor autisme

De Averegten neemt deel aan het project Toerisme voor Autisme en biedt een visueel stappenplan aan voor een bezoek aan het domein. Aan de hand van dit stappenplan wordt het bezoek aan De Averegten van begin tot eind overlopen. Op die manier weet je wat je van de uitstap kan verwachten.