Averegten

De Averegten is met 5 verschillende wandelpaden een wandeldomein bij uitstek. Je vindt er ook een route speciaal voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en joggers.
Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. Er is een aanbod voor scholen, groepen en individuele bezoekers. Je kan een begeleide wandeling voor je gezelschap aanvragen. 

Wens je een vrij bezoek te brengen aan De Averegten met een grote groep? Geef ons dan een seintje via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.

Je vervelen in de grote vakantie? Onmogelijk in de Averclub!

Kinderen van 2,5 tot 14 jaar kunnen in de vakantie mee komen knutselen, de natuur onderzoeken en beleven, sporten en spelletjes spelen, ... 

 

 

 

Tentoonstelling ' N@tuur in beeld'

In het onthaalgebouw van De Averegten kan je van 4 juni tot 1 augustus de tentoonstelling 'N@tuur in beeld' bezoeken.

 

Kwaliteitslabels

Een kaart om de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding te vergemakkelijken.

De Averegten neemt deel aan het project Toerisme voor Autisme en biedt een visueel stappenplan aan voor een bezoek aan het domein. Aan de hand van dit stappenplan wordt het bezoek aan De Averegten van begin tot eind overlopen. Op die manier weet je wat je van de uitstap kan verwachten.

Kalender