Averegten

De Averegten is met 5 verschillende wandelpaden een wandeldomein bij uitstek. Je vindt er ook een route speciaal voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en joggers.
Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. Er is een aanbod voor scholen, groepen en individuele bezoekers. Je kan een begeleide wandeling voor je gezelschap aanvragen. 

Wens je een vrij bezoek te brengen aan De Averegten met een grote groep? Geef ons dan een seintje via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.

Tentoonstelling 'De Warmste Foto's' 

Wij verkopen een selectie foto’s van vorige tentoonstellingen ten voordele van ons goede doel: VOC Neteland in Herenthout. Kom je mooiste en warmste foto uitkiezen vanaf maandag 4 november in het onthaalgebouw! Afhalen kan vanaf 21 december, we sluiten onze actie dan af met een Reflectortocht.

Met dank aan de fotografen!

Openingsuren onthaalgebouw en tentoonstelling: 

  • ma-di-woe-do van 13 tot 16 uur (uitzonderlijk gesloten op maandag 11 november)

Kwaliteitslabels

European Disability Card

Een kaart om de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding te vergemakkelijken.

Toerisme voor autisme

De Averegten neemt deel aan het project Toerisme voor Autisme en biedt een visueel stappenplan aan voor een bezoek aan het domein. Aan de hand van dit stappenplan wordt het bezoek aan De Averegten van begin tot eind overlopen. Op die manier weet je wat je van de uitstap kan verwachten.