Averegten

NIEUW! AVERCLUB

Kinderen van 2,5 tot 14 jaar kunnen in de vakantie mee komen knutselen, de natuur onderzoeken en beleven, sporten en spelletjes spelen, ... Onze animator zorgt voor een gevarieerd programma met de natuur als centraal thema!

De activiteiten gaan door in en rond het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a, en eventueel in het (speel)bos.

Het programma zal uithangen aan het onthaalgebouw en op facebook worden gepost. 

Let wel: de kinderen dienen steeds onder begeleiding van een volwassene te zijn, dit is geen kinderopvang!

Openingsuren Averclub (van 10 juli t.e.m. 31 augustus 2018):

o    di: 13u-16u

o    woe-do-vrij: 10u-12u + 13u-16u

o    za-zo: 11u30-13u30 + 14u-15u30

De Averegten is met 5 verschillende wandelpaden een wandeldomein bij uitstek. Je vindt er ook een route speciaal voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en joggers.
Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. Er is een aanbod voor scholen, groepen en individuele bezoekers. Je kan een begeleide wandeling voor je gezelschap aanvragen. 

Wens je een vrij bezoek te brengen aan De Averegten met een grote groep? Geef ons dan een seintje via averegten@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.

Tentoonstelling 'Natuur aquarels' van Miek Boons

In het onthaalgebouw loopt momenteel een aquarel expositie over de natuur in de ruime zin van het woord, van de hand van de Hallaarse Miek Boons. 

De tentoonstelling is te bezoeken t.e.m. 29 juli van maandag tot donderdag tussen 13 en 16 uur in het nieuwe onthaalgebouw, Boonmarkt 4a, Heist-op-den-Berg.

4504 leerlingen uit kleuter- en lager onderwijs op de scholenwandelingen 2017