Wandelen en fietsen

In Broek De Naeyer kun je een mooie wandeling maken rondom het domein. Het vertrekpunt van de wandeling is wandelknooppunt 152 aan de Stuyvenbergbaan. De route loopt door in de Biezenweiden, het aangrenzende gebied van vzw Natuurpunt. Samen met hen werd dit wandelpad aangelegd. Tijdens je wandeling kom je langs beide vogelkijkhutten. Vergeet dus zeker je verrekijker niet!

Het wandelpad is toegankelijk voor alle wandelaars, maar niet voor fietsers. Om de rust voor de vogels te bewaren, zijn honden niet toegelaten, ook niet aan de leiband.

Het binnengebied van Broek De Naeyer blijft afgesloten voor wetenschappelijk onderzoek.
 

Op stap met kinderen

Deze speelse wandeling kun je niet doen zolang de corona-maatregelen gelden. 

Ga je op stap met kinderen? Volg dan de route uit de brochure 'Otters en bevers op het spoor'. Onderweg kom je een aantal doe-opdrachten tegen, waardoor je veel ontdekt over de otter en de bever. Meer informatie over deze route vind je op de website van Regionaal Landschap Rivierenland.

Langere wandelingen

Maak je graag een lange wandeling? Stippel dan je route uit met de wandelknooppunten.
Dit werkt net op dezelfde manier als de fietsknooppunten.
Broek De Naeyer ligt aan wandelknooppunt 152.
Een route uitstippelen doe je aan de hand van de kaart van wandelnetwerk Rivierenland, die je op de website van Scheldeland kunt bestellen, of digitaal via de routeplanner.

Fietsen in de omgeving

In de omgeving van Broek De Naeyer kun je mooie fietstochten maken.
Dit domein ligt aan fietsknooppunt 01. Om je fietstocht uit te stippelen kun je gebruik maken van de fietskaart 'Scheldeland'. Deze kun je bestellen op de website van Scheldeland.
Stippel je graag digitaal een route uit? Dan kun je gebruik maken van de digitale routeplanner.