Aanbod voor groepen

kind kijkt naar varen

Geleide wandeling op aanvraag

Het domein kan steeds worden bezocht door groepen en verenigingen onder leiding van de domeinwachter. Maak tijdig een afspraak over het tijdstip en het thema van de wandeling.

Een aanvraag doe je via het e-loket.

Kostprijs:

  • 5 euro per persoon, met een minimum van 50 euro per rondleiding
  • personen met een beperking, zorginstellingen en rusthuizen: 2 euro per persoon, met een minimum van 20 euro per rondleiding
  • 'natuur'gerelateerde verenigingen: 2 euro per persoon, met een minimum van 20 euro per rondleiding
  • gepensioneerden (aangesloten bij een vereniging, op vertoon van lidkaart) : 2 euro per persoon, met een minimum van 20 euro per rondleiding
  • de door ons georganiseerde lente- en herfstwandelingen voor scholen zijn gratis
  • scholenwandeling met een specifieke vraag (rond andere onderwerpen dan we standaard aanbieden): 5 euro per persoon, met een minimum van 50 euro per rondleiding
  • bedrijven: 10 euro per persoon, met een minimum van 100 euro per rondleiding

Opgelet: Tenzij het anders vermeld wordt, starten alle wandelingen op de parking van taverne Mie Maan, Diestsebaan 28, 2230 Herselt.

Geleide wandeling op kalender

Op onze activiteitenkalender kun je terugvinden wanneer er geleide wandelingen in Hertberg worden georganiseerd. Deelnemen aan deze wandelingen is gratis. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, is het wel aangewezen om vooraf in te schrijven. Dit kan via het e-loket.

Alle wandelingen starten op de parking van taverne Mie Maan aan de Diestsebaan in Herselt. Zorg voor aangepast schoeisel!

Wens je een vrij bezoek aan Hertberg te brengen met een grote groep? Geef ons dan een seintje via hertberg@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.