Speciaal voor kinderen

Provinciaal Groendomein Hertberg biedt niet alleen de infrastructuur om op eigen houtje te komen sporten en spelen. We organiseren ook geleide themawandelingen, interessant en avontuurlijk, zowel voor groot als klein. Kijk zelf even op de kalender.

Speelbossen

Wat is er leuker voor kinderen dan kampen bouwen en spelen in het bos? Om de fauna en flora niet te storen, werden speciaal voor onze jongste bezoekers speelzones afgebakend. Hierin kunnen ze naar hartenlust ravotten met al het speelgoed dat in de natuur voor het oprapen ligt.

Stoerparcours

Natuurbelevingspad 'Stoerparcours'

Midden in het mooie bos van Hertberg kan je klimmen, klauteren, springen, vliegen, kruipen, bouwen en nog veel meer.

Om de houten speelelementen te vinden, start je aan het ontvangstplein tegenover Mie Maan. Volg rechts de stoerparcours-pijlen tot je onder het startbord doorloopt. Vanaf dit punt gebruik je de speciale stoerparcours-code. Dit is heel belangrijk, anders raak je de weg kwijt in het bos!

Voor hele stoere jongens en meisjes (vanaf 10 jaar of met hulp van een volwassene).

De wandeling is 4 kilometer en enkel toegankelijk voor buggy’s met grote wielen.

Honden aan de leiband zijn toegestaan.

Wens je een vrij bezoek aan Hertberg te brengen met een grote groep? Geef ons dan een seintje via hertberg@provincieantwerpen.be. Zo zijn we zeker dat het domein niet overspoeld wordt en iedereen kan genieten van de uitstap.