Eten en drinken

Gezocht: verkoper ijs en drank 

Prinsenpark beschikt niet over een eigen horecavoorziening. Om aan de vraag van onze bezoekers tegemoet te komen, wensen wij op korte termijn een overeenkomst af te sluiten met een externe partner. De overeenkomst geldt voor één jaar, maar is mogelijk tweemaal verlengbaar na positieve evaluatie.

Bedoeling is een kleine service aan de bezoekers aan te bieden, er wordt geen infrastructuur ter beschikking gesteld. Wij denken hierbij aan een roomijs- en drankenverkoop, die vooral tijdens de zomermaanden in trek is. Tijdens de overige maanden zou dan in een assortiment aan warme dranken, zoals soep, warme chocomelk, koffie, thee, enz. kunnen worden voorzien.

Hieronder vind je de last- en toewijzingsvoorwaarden voor het verlenen van een concessie en een inschrijvingsformulier. De inschrijvingen dienen uiterlijk op 1 maart 2018 in ons bezit te zijn.

Picknicken in het Prinsenpark

Picknickplezier!

Op verschillende plaatsen in het Prinsenpark vind je picknickbanken terug.
Voorzie je eigen afvalarme picknick en geniet bij een heerlijk hapje van de rust en de natuur.

Picknicken kan ook aan de picknickweide achter de meander.

Neem je afval terug mee naar huis of deponeer het in de voorziene vuilnisbakken.

Picknicken in Retie

De gemeente Retie laat je enkele van de meest idyllische plekjes verkennen met een rijkelijk gevulde picknicktas. Bij drie handelaars kun je op voorhand een picknickpakket reserveren. Meer informatie vind je terug op www.retie.be