Hoe inschrijven?

Je kan je aanvraag enkel via het inschrijvingsformulier indienen.

Inschrijvingen schooljaar 2019-2020 liepen van 23 april tot en met 22 mei 2019. Daarna kun je enkel via e-mail nog een aanvraag doen.

Hoe begin je eraan?

- Hou het instellingsnummer (getal van meerdere cijfers) en vestigingsnummer (hoofdschool 1, andere vestigingen 2,3,...) van jouw school bij de hand (op te zoeken via Onderwijs Vlaanderen).

Ben je al eens op bezoek geweest in één van onze parken, dan wordt je doorgelinkt. Lukt dat niet dan moet je een klantnummer aanvragen via bovenstaand inschrijvingsformulier.
- Controleer de gegevens en e-mailadres van de school. Je kunt deze niet zelf veranderen.
- Ter hoogte van de aanvraag vul je het e-mailadres van de aanvrager in (maar liefst dat van de klasleerkracht).

Afspraken rond inschrijven?
Alle klassen van eenzelfde leerjaar zet je in één aanvraag. Doe je dit niet dan komt er mogelijk een klas op de reservelijst terecht. 0 staat voor kleuters (enkel voor koffers), 1 voor eerste leerjaar en zo verder.
Een klas telt maximum 23 leerlingen, splits de klas zelf op indien er meer leerlingen zijn.

Tijdens de inschrijfperiode kun je na 10 minuutjes via je instellingsnummer een overzicht opvragen van de reeds geregistreerde inschrijvingsaanvragen. Buiten de inschrijfperiode werkt dit niet.

Verwerking aanvragen?

Inschrijvingen schooljaar 2019-2020 liepen van 23 april tot en met 22 mei 2019.

Wie later inschrijft kan dat enkel nog via mail en komt op de reservelijst terecht. Indien er in de loop van het schooljaar iets vrijkomt, wordt de school telefonisch of via mail gecontacteerd.

In de derde week van juni wordt een overzicht van de toegekende boekingen voor het schooljaar 2019-2020 verstuurd. Ook de klasjes die op de reservelijst terecht kwamen worden daarop vermeld want elk jaar overstijgt de vraag het aanbod. 

Bij problemen met de toegewezen datum vragen we eerst een oplossing binnen te school te zoeken. Lukt dit niet of zijn er onjuistheden contacteer ons dan zo snel mogelijk via mail. Tijdens de zomervakantie wordt een oplossing gezocht en krijgt de school een ander voorstel.

Ongeveer 3 weken voor het effectief bezoek ontvangt de aanvrager én de school per mail een toegangsbewijs met een plan en praktische informatie. Indien je 2 weken voor de afspraak nog geen bericht hebt gekregen, gelieve ons dan te contacteren via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be