Hoe inschrijven?

Je kan je aanvraag enkel via het inschrijvingsformulier indienen.

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021 liepen van 20 april tot en met 20 mei 2020. Einddatum werd verlengd tot 28 mei (!)
Daarna kun je enkel via e-mail nog een aanvraag doen.

Hoe begin je eraan?

- Hou het instellingsnummer (getal van meerdere cijfers) en vestigingsnummer (hoofdschool 1, andere vestigingen 2,3,...) van jouw school bij de hand (op te zoeken via Onderwijs Vlaanderen).

Ben je al eens op bezoek geweest in één van onze parken, dan wordt je doorgelinkt. Lukt dat niet dan moet je een klantnummer aanvragen via bovenstaand inschrijvingsformulier.
- Controleer de gegevens en e-mailadres van de school. Je kunt deze niet zelf veranderen.
- Ter hoogte van de aanvraag vul je het e-mailadres van de aanvrager in (liefst dat van de klasleerkracht).

Afspraken rond inschrijven?
Alle klassen van eenzelfde leerjaar zet je in één aanvraag. Doe je dit niet dan komt er mogelijk een klas op de reservelijst terecht. 0 staat voor kleuters (enkel voor koffers), 1 voor eerste leerjaar en zo verder.
Een klas telt maximum 24 leerlingen, splits de klas zelf op indien er meer leerlingen zijn.

Tijdens de inschrijfperiode kun je na 10 minuutjes via je instellingsnummer een overzicht opvragen van de reeds geregistreerde inschrijvingsaanvragen. Buiten de inschrijfperiode werkt dit niet.

Verwerken van de aanvragen?

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021 liepen van 20 april tot en met 28 mei 2020.

Wie later inschrijft kan dat enkel nog via mail en komt vermoedelijk op de wachtlijst terecht, tenzij er nog momenten vrij zijn. Indien er in de loop van het schooljaar iets vrijkomt, wordt de school telefonisch of via mail gecontacteerd.

In de derde week van juni wordt een overzicht per leerjaar van de toegekende boekingen voor het schooljaar 2020-2021 verstuurd. Ook de klasjes die op de reservelijst terecht kwamen worden daarop vermeld want elk jaar overstijgt de vraag het aanbod. 

Bij problemen met de toegewezen datum vragen we eerst een oplossing te zoeken binnen te school. Lukt dit niet of zijn er onjuistheden, contacteer ons dan zo snel mogelijk via mail. Tijdens de zomervakantie wordt een oplossing gezocht en krijgt de school een ander voorstel.

Ongeveer 3 weken voor het effectief bezoek ontvangt de aanvrager én de school per mail een toegangsbewijs met een plan en praktische informatie. Indien je 2 weken voor de afspraak nog geen bericht hebt gekregen, gelieve ons dan te contacteren via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be