Standhouders Rozenfeest Rivierenhof bekend

publish date
25.04.2024

Ook in 2024 wordt het Rozenfeest opnieuw een dag vol bloemenpracht en festiviteiten. Meer dan 40 standhouders zullen aanwezig zijn. Het Rozenfeest gaat door op zondag 9 juni van 11 tot 18 uur in het Rivierenhof.

Kom genieten van mooie kleuren, lekker eten en drinken, doe mee aan een workshop, volg een gegidste wandeling, laat je leiden door de muziek, ga langs bij de imker, doe ontdekkingen voor je tuin, krijg antwoorden op je vragen en dat allemaal in en rond de Rozentuin van het Rivierenhof. Bekijk het programma.

De standhouders met rozenproducten staan je te woord tijdens deze editie van het Rozenfeest. Alles staat in het teken van de roos: rozen, rozenijsjes, rozenzeep, rozenconfituur, verzorgingsproducten met rozen, handgemaakte accessoires met rozen en nog veel meer! Kijk vooraf al eens welke standhouders je op het Rozenfeest kan vinden. Zo weet je wie je zeker moet spreken tijdens je bezoek. Bekijk het volledige overzicht.

De toegang tot het Rozenfeest is gratis. Het Rozenfeest is een rolstoelvriendelijk evenement en een geschikte activiteit voor gezinnen. Denk aan de natuur en breng je eigen draagtas mee! 

Meer praktische informatie en veelgestelde vragen vind je op www.provincieantwerpen.be/rozenfeest.