Toerisme Provincie Antwerpen


Betekent toerisme voor jou eerder werken dan vakantie nemen?
Hou je ervan om het bezoekers naar hun zin te maken?
Droom je voortdurend van een betere dienstverlening of nieuwe projecten?

Mooi! Toerisme Provincie Antwerpen heeft dezelfde passie.

Onze missie:

  • Kempen en Scheldeland promoten als aantrekkelijke streken om een korte vakantie dicht bij huis door te brengen, te vergaderen of een daguitstap te maken
  • samen met alle vakantiemakers - o.a. gemeenten, ondernemers, verenigingen en vrijwilligers uit allerhande sectoren - Kempen en Scheldeland verder uitbouwen tot toeristische streken die de moeite lonen om naartoe te trekken
  • de rendabiliteit van de toeristische ondernemers in de provincie Antwerpen helpen verhogen
  • Toerisme Vlaanderen ondersteunen bij haar promotie van Antwerpen, Mechelen, Kempen en Scheldeland en de Vlaamse productlijnen ‘fietsen’ en ‘bier’ bij een internationaal publiek.

Het doel? Een laagdrempelig, kwaliteitsvol en bovenlokaal vrijetijdsaanbod, een sterk en eigentijds imago en ondernemerschap dat leidt tot een groeiende toeristische economie. 

Samen met jou

Om dat te realiseren zet Toerisme Provincie Antwerpen diverse samenwerkingsverbanden op. Dit gebeurt zowel binnen de eigen provincie, op Vlaams niveau als in Europa. Toerisme Provincie Antwerpen adviseert en assisteert je graag bij je projecten/initiatieven. Aarzel niet om ons te contacteren.

In het jaarrapport vind je een overzicht van onze meest recente realisaties.