Wedstrijd Wandeling van het Jaar

Twaalf wandelnetwerken, verrassende natuur, talloze themaroutes en ontelbare bijzondere plekjes: de provincie Antwerpen verwent wandelaars.

Toerisme Provincie Antwerpen start de zoektocht naar de wandeling van 2019. Wie wordt de opvolger van de Keiheuvelwandeling in Balen?

Heeft jouw wandeling alles om de nieuwe laureaat te worden? Vul het inschrijvingsformulier in, verzamel het bijbehorende materiaal en bezorg ons je dossier uiterlijk op 12 december 2018. Uiteraard leggen we de lat hoog. Over de voorwaarden waaraan het traject moet voldoen, lees je meer in het wedstrijdreglement.

Timing

Keiheuvel

Stuur uiterlijk 12 december je dossier in.

Begin april selecteert een vakjury een shortlist met vijf kandidaten.

Tot 31 augustus kunnen wandelaars de fiches van de vijf wandelingen downloaden op www.wandelingvanhetjaar.be, de trajecten uitproberen en online stemmen voor hun favoriet.

Medio september
maakt Toerisme Provincie Antwerpen de winnaar bekend.

Waarom deelnemen?

Keiheuvel
Keiheuvelwandeling

- Toerisme Provincie Antwerpen realiseert voor de vijf beste wandelingen kaartjes, gedetailleerde wandelfiches en de projectwebsite www.wandelingvanhetjaar.be.

- Toerisme Provincie Antwerpen verzorgt de communicatie naar de pers.

- Toerisme Provincie Antwerpen zet de winnende wandeling een jaar lang in de kijker.

- De winnaar ontvangt bovendien 1000 euro om te investeren in de wandeling.

Interesse? Bekijk hier het wedstrijdreglement.

Kan je wat hulp gebruiken bij het opmaken van je dossier? Download dan onderstaande tips:

Wat wil de wandelaar?*

• 5 tot 10 kilometer stappen;
  • Mooie landschappen ontdekken;
  • Tot rust komen;
  • Genieten van een drankje in een horecazaak

*Uit onderzoek van Toerisme Provincie Antwerpen naar aanleiding van de wedstrijd 'Wandeling van het jaar'.

Heb je nog vragen over de wedstrijd? Contacteer Eveline Sierens, teammanager Routebureau.