Wandelingen op aanvraag

Wil je met een groep van maximum 24 deelnemers komen wandelen onder begeleiding van een gids? Dat kan, na het maken van een reservering.

  • Ontdek het Vrieselhof: In de vallei van het Groot Schijn, waar Antwerpen eindigt en de Kempen beginnen, ligt het indrukwekkend rustige kasteeldomein Vrieselhof. De stilte is er bijna tastbaar. De verscheidenheid aan biotopen zorgt ervoor dat het Vrieselhof elk seizoen een andere, wondermooie aanblik biedt. Leer het Vrieselhof kennen in al zijn facetten.
  • Het geluid van het bos: Beleef de geluiden die eigen zijn aan de natuur van het Vrieselhof. Met originele opdrachten en leuke weetjes voor jong en oud, benader je stilte en geluid op een andere, nieuwe manier. In natte periodes: laarzen of stevige stapschoenen dragen.

 

Reserveren?

Minstens 4 weken op voorhand via het inschrijfformulier

Meer info via T 03 360 52 18 of via rivierenhof@provincieantwerpen.be

Een gegidste wandeling kost € 80,00. Betalen kan alleen per overschrijving. Annuleer je minder dan 4 weken vooraf, dan betaal je € 20,00 per aangevraagde wandeling. Zonder schriftelijke verwittiging worden je € 80,00 annuleringskosten per aangevraagde wandeling gefactureerd.