Speciaal voor kinderen

speeltuin in het Vrijbroekpark

Speeltuin

Naast de taverne Vrijbroekhof ligt een eigentijdse en avontuurlijke speeltuin. Kinderen kunnen er hun hart ophalen.
Er zijn speelelementen voor de verschillende leeftijdsgroepen. De peuters en kleuters kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de speelhuisjes, terwijl grotere kinderen en tieners volop kunnen klimmen in hun eigen toren of wandelen over het wiebelend parcours.

Wij doen er alles aan om de veiligheid te garanderen. Stel je toch onvolkomenheden vast, meld ze aan de domeinwachters in het bezoekerscentrum.

 

Boomschijf 'hout de dief' wandeling Vrijbroekpark

Hout de dief - gezinswandeling

Een spannende tocht in het Vrijbroekpark voor gezinnen, vol raadsels en speurwerk, hoge bomen, papieren bootjes en een duif die droomt van zeilen.

Deze wandeling is gratis. Je start aan het bezoekerscentrum waar je aan de balie het wandelboekje met opdrachten kunt ophalen.

 

Wil je nog meer leuke gezinswandelingen maken in en rond Mechelen? Bekijk dan de 'samen op pad' wandelkaart en kies een nieuw avontuur in het groen uit. 

Basketbalveld

Het basketbalveld werd helemaal opgefrist. Het mooie schilderwerk geeft het veld een speelse inkleding. Uiteraard kun je het veld nog steeds gebruiken om basketbal te spelen. Maar je kunt ook van blaadje naar blaadje springen zonder het water te raken. Laat je fantasie de vrije loop en leef je uit op dit veld.

Bekijk hier het filmpje van de make-over.

basketveld Vrijbroekpark