Gezocht: uitbater pop-up zomerbar Prinsenpark

27.01.2023
???module.newsItem.label.themes???

Het Prinsenpark beschikt niet over een eigen horecavoorziening, op korte termijn willen we een overeenkomst afsluiten met een externe partner voor een pop-up zomerbar.

Heb jij zin om van 20 april tot en met 8 oktober 2023 een pop-up bar op te bouwen en uit te baten in Provinciaal Groendomein Prinsenpark? Stel je dan kandidaat!

Prinsenpark biedt onder vorm van een concessieovereenkomst de mogelijkheid tot opbouw en uitbating van een tijdelijke zomerbar op het plein voor het nieuwe bezoekerscentrum.

Interesse? Je kan het lastenboek met de voorwaarden hieronder downloaden. Kandidaten bezorgen alle gevraagde documenten per e-mail, uiterlijk op 15 februari om 12 uur 's middags.

Met vragen kan je tijdens de kantooruren telefonisch bij ons terecht: 0497 23 15 23 of stuur een mailtje: els.goyvaerts@provincieantwerpen.be.