Vacature schoonma(a)k(st)er

09.09.2019

Momenteel organiseren wij een selectieprocedure voor een functie van schoonma(a)k(st)er bij Provinciaal Groendomein De Averegten. Je zal werken op volgend adres: Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg. Wij bieden een halftijdse functies met een arbeidsovereenkomst voor één jaar aan.

We nemen een vergelijkende selectieprocedure af waarbij we een wervingsreserve samenstellen die drie jaar geldig is. We zullen uit deze wervingsreserve putten voor eventuele toekomstige vacatures.

Jongen bekijkt vlinder
Gezocht: gemotiveerde poetshulp voor De Averegten

Wat zal je, als schoonma(a)k(st)er bij De Averegten doen?

Uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden :

• Schoonmaken van meubilair, installaties, publieke ruimten, sanitair, kantoorruimten, …
  • Gebruik maken van schoonmaakapparatuur en diverse schoonmaakproducten.
  • Signaleren van defecten, onregelmatigheden en voorraadtekorten.
  • Zorgen voor een gepaste behandeling en bestemming van afval.
  • Opruimen van materiaal, afval,… dat de orde en netheid van de lokalen verstoort.
  • Hiervoor zelf initiatief nemen
  • Op regelmatige basis het dienstgebouw van het Provinciaal Groendomein Hertberg, Diestsebaan 28
    in Herselt, onderhouden
  • Meehelpen evenementen, zowel de voorbereiding , opruim en evenement zelf.
  • Onderhoudswerken op het domein (reinigen zitbanken, infoborden, vuilnisbakjes leegmaken, … )

Wie ben jij?

Als schoonma(a)k(st)er beschik je bijkomend over onderstaande specifieke gedragscompetenties:

• Je antwoordt duidelijk en begrijpbaar op vragen van klanten.
  • Je plant en organiseert zodanig dat je taken en opdrachten tijdig en correct worden uitgevoerd.
  • Ordelijk, verzorgd en veilig vervul je jouw taken en opdrachten, met respect voor de materialen.
  • Je bent flexibel.
  • Je kan zelfstandig je werk organiseren.

Je beschikt hiernaast ook over volgende kenniscompetenties:

• Kennis van schoonmaaktechnieken en/of ervaring in een gelijkaardige functie strekt tot aanbeveling.
  • Kennis van diverse schoonmaak- en onderhoudsproducten.
  • Kennis van de onderhoudstechnieken in functie van de te behandelen oppervlakten en materialen.
  • Zin voor orde en netheid.
  • Kennis van hygiëneregels bij voeding.
  • Beschikken over een rijbewijs B of bereid zijn dit op korte termijn te behalen.

Goede kennis van het Nederlands is vereist.

Werkrooster:

Week 1:

• maandag 6u30-15u30 (7.36 uur)
  • donderdag en vrijdag 6u30-11u30 (3.48 uur)
  • zaterdag en zondag tussen 6u en 22u 3.48 uur werken

Week 2:

• maandag 6u30-15u30 (7.36 uur)
  • donderdag en vrijdag 6u30-11u30 (3.48 uur)

Een zekere flexibiliteit (die van 2 kanten komt) wordt verwacht bv. helpen tijdens evenementen, verlof opvangen van collega, …

Stuur je cv en motivatiebrief naar averegten@provincieantwerpen.be.