Themawandeling "Wandelen door de apotheek van de goden"

Status
Afgelast
Datum
  • woensdag 26 augustus 2020 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 5,7 p.p.
Wandelen in De Schorre
Wandelen in De Schorre

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Jan werkte 30 jaar in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie.

WANDELEN DOOR DE APOTHEEK VAN DE GODEN

Waarom zeggen we “pisbloem”? Door de gele kleur van de bloem?
Bestaan er bessen die zangers eten om hun stem te behouden?
Tandpijn… is er een kruid dat de pijn verlicht?
We bezoeken een apotheek waar je kan langsgaan zonder doktersvoorschrift en die middeltjes bevat tegen de dagdagelijkse kwaaltjes.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Start- en eindpunt is wielercafé De Musette. Kom te voet of met de fiets, of parkeer je auto op Parking 2 in de Kapelstraat. 

Tarief: € 5,7 per persoon voor een leuke wandeling van 2 uur. 

Leeftijd: vanaf 16 jaar. Jongere kinderen kunnen er ook meekomen onder begeleiding, maar de verhalen zijn gericht op volwassenen. 

Deze activiteit gaat door van zodra 14 mensen ingeschreven hebben. Indien deze wandeling niet doorgaat word je verwittigd en krijg je je geld terug. 

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11

Volgende van de detaillijst