Kinderboerderij Rivierenhof GESLOTEN!

Status
Afgelast
Datum
  • van 1 maart 2021 tot 16 december 2021
  • Gesloten op vrijdag en zaterdag
Prijs
gratis

 

CORONA-UPDATE: Door de maatregelen van de regering is de Kinderboerderij tot nader order gesloten voor het publiek.

 

Raadpleeg ook de recentste coronamaatregelen-update over activiteiten en aanbod in onze domeinen.

 

Het erf is plezant voor jong en oud

Ingang Kinderboerderij via de Parkweg in 2100 Deurne, de centrale dreef in het Rivierenhof. Je vindt de Kinderboerderij naast de Rozentuin / schuin tegenover de verkeerstuin.

Tijdens de openingsuren kun je onze dieren bewonderen in de stal, hok of ren of in de weide: konijntjes, koeien, schapen, geiten, pluimvee, paarden groot en klein. In de moestuin kun je raden welke groenten er groeien. Bij het passeren van de mesthoop knijp je vast de neus dicht.

Ook fijn om weten ...

  • Het erf is verhard maar de verharding stopt in de moestuin waar er gazon tussen de groentenbedden ligt.
  • WC's kunnen tijdelijk niet gebruikt worden. 
  • Op de boerderij hangt een handig plannetje zodat verloren lopen onmogelijk is ...

De Kinderboerderij Rivierenhof is opgenomen in het aanbod van Toerisme voor Autisme. Aanbod bekijken en stappenplannen downloaden via www.toerismevoorautisme.be.

De Kinderboerderij Rivierenhof is een erkend Levend ErfgoedHof. Meer info over het in stand houden van streekeigen landbouw- en neerhofdieren vind je op de website Steunpunt Levend Erfgoed via www.sle.be .

Deelnemers aan deze activiteit moeten de dan op die locatie geldende corona-veiligheidsmaatregelen correct naleven. Info federale en provinciale COVID19-richtlijnen: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ + https://www.provincieantwerpen.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/dienst-vrijetijds--en-landschapsbeleving/nieuws/maatregelen-in-provinciale-parken-en-domeinen-in-het-kader-van-d0.html

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Volgende van de detaillijst