Fototentoonstelling “Puur Natuur” van ISO-2400

In Noorwegen geldt een “allemansrecht”. Dat betekent dat je er (op de meeste plaatsen) vrij mag kamperen, want de natuur is van iedereen. Daar staat tegenover dat iedereen er ook respectvol mee omgaat. Onze natuur is het mooiste goed dat we hebben.

Wie op het juiste moment op de juiste plaats is, komt vaak vol verwondering te staan over de schoonheid ervan. Zo mooi dat we het willen vastleggen, we willen het vasthouden om het opnieuw te kunnen beleven. Fotograferen of filmen is dan handig. De sfeer van het moment herscheppen, herbeleven. Maar zelden zo mooi als “in ’t echt”… Er zijn steeds dimensies die mankeren, de klank, de geur het totaalzicht…

Niettemin trachten we met fotoclub ISO-2400 (Mol) onder het thema “Puur Natuur” één en ander te benaderen. We hopen dat het een aanzet kan zijn om zelf te genieten en waarderen van wat ons zomaar in de schoot geworpen wordt. Laat het ons koesteren als een kind!

Iedereen welkom

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum: dinsdag tot vrijdag van 9u tot 16u en elk volledig eerste weekend van de maand van 12u30-16u.

Datum
  • van 20 september 2022 tot 23 december 2022
Prijs
Gratis