Vurige winteravond

Datum
  • vrijdag 13 december 2019 van 19 uur tot 23 uur
Prijs
gratis

In deze donkere dagen maken wij het één avond heel gezellig buiten in het park. Je volgt de lichtjes en geniet van een sfeervolle en hartverwarmende wandeling.

De wandeling kan je starten tussen 19u en 20u30. We doven de parkverlichting en we steken de kaarsen langs het wandelpad aan. Het traject is ongeveer 2km, de wandeling duurt een uur. Met intieme licht- en vuuranimatie onderweg.

Aan het eindpunt is er een vuurshow. Aan de kraampjes kun je warme hapjes en dranken voor een goed doel kopen.
En er is ook een vintage photobooth waar je zelf de ster mag zijn!

Vooraf inschrijven is niet nodig.

 

BEREIKBAARHEID
Kom je met de fiets, te voet of openbaar vervoer? Wegbeschrijving vind je hier: https://bit.ly/2Rqkyo9. Wij voorzien extra fietsparkings!

Kom je met de auto? Parkeren in het park kan die avond niet. Je kan parkeren op de 'Steentjesparking' aan het voetbalveld van SK Heffen (Uilmolenweg-Mechelseweg). Vandaar staat aangeduid hoe je in het park moet geraken.

ROOKVRIJ EVENEMENT
Vanaf april is het Vrijbroekpark rookvrij. We vragen om op heel het terrein met uitzondering van de aangeduide rookzones niet te roken, ook geen e-sigaretten. Deze afspraak is ook van toepassing op onze evenementen. Meer info op onze website en op generatierookvrij.be

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark