Terra Nova 2019: Kempentrek van De Averegten naar Hertberg

Trek je wandelschoenen aan en wandel 21,7 kilometer van Heist-op-den-Berg naar Herselt langs trage en groene wegen. Je vertrekt in De Averegten aan het onthaalgebouw tussen 8u en 10u. Wij voorzien een wandelkaart en je wandelt zelfstandig (of in kleine groep). Na 11 kilometer krijg je een lekkere picknick en kan je je drinkbussen vullen. Aangekomen in Hertberg brengt een bus je terug naar De Averegten.

Deze dagtocht is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar die goed kunnen stappen. Deelnemen is op eigen risico. Honden zijn toegelaten aan de leiband.

Is 21 km te ver? Je kunt ook deelnemen aan de mini-Kempentrek van De Averegten tot Westmeerbeek (11 km). 

Status
Datum
  • vrijdag 23 augustus 2019 van 08 uur tot 19 uur
Prijs
10 euro
©TPA

Vertrek aan De Averegten: Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg.
Parkeer je auto op een van onze parkings en wandel naar het onthaalgebouw.

Wat breng je mee: goede wandelschoenen, rugzak, drinkbus en voldoende drank, tussendoortjes, kledij aangepast aan het weer, zonnecrème, muggenmelk, …

Voor deze tocht koop je een ticket aan € 10,00 per persoon via de website van Terra Nova. De ticketverkoop start op maandag 13 mei om 23:50 uur.

 

Terra Nova, het avontuur lonkt!

Laat je deze zomer meevoeren met Terra Nova voor een avontuur dicht bij huis. Zin in een originele overnachting op een idyllische locatie, of kies je voor wat meer actie in de natuur? Boek dan snel je Terra Nova-belevenis op www.terranova.be. #TerraNova19

Volgende van de detaillijst