Kortingen tot -40% in het plantencentrum

publish date
05.11.2019
Aankondiging voor planten met prachtige herfstkleuren in het plantencentrum van Arboretum Kalmthout, bord bevestigd aan planten in pot met rode bladkleur.

Wil je meer herfstkleur in je tuin? Breng dan nu een bezoek aan het plantencentrum en kies voor bomen en struiken met prachtige seizoenskleuren. Ook voor bijzondere vaste planten, zeldzame bomen, klimplanten of fruitbomen ben je op het goede adres. Vanaf deze week kun je zelfs genieten van kortingen tot -40%!

Kortingen

De kortingen worden op de aangeduide prijs meteen verrekend aan de kassa: bomen en struiken -30% en vaste planten -40%. Kortingen gelden niet op Hamamelis, Wollemia, planten uit de Lowgardens selectie en bloembollen.

Verhoogde plantenbakken met vaste planten in het plantencentrum van Arboretum Kalmthout, zonnige herfstdag.

Het ideale plantseizoen

Het plantseizoen is volop bezig. De aarde is nog lekker warm en de malse regen zorgt ervoor dat planten goed ingeworteld de winter kunnen ingaan. Elke tuinier weet dat aanplanten in deze periode van het jaar de voorkeur geniet. In de lente is de aarde koud en kan het soms heel droog zijn. Nu planten is de boodschap!

Het plantencentrum van Arboretum Kalmthout is vrij toegankelijk en elke dag open (ook op zon- en feestdagen) van 10 tot 17 uur.

Meer info? Contacteer Rob Van Bauwel via plantencentrum@arboretumkalmthout.be of bel op weekdagen (ma-wo-do-vr) naar +32(0)3 666 67 41.