I²PCC B2B Cleantechmissie naar China

De I²PCC B2B Cleantechmissie is gelinkt aan de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Bedrijven kunnen deelnemen aan beide missies. 

  • Info over de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid, vind je op de website van FIT. In Beijing organiseert FIT in samenwerking met I²PCC een interessant seminratie over cleantech. Wil je hier aan deelnemen, dan moet je rechtstreeks inschrijven bij FIT
  • Info over de B2B Cleantechmissie van I²PCC naar de partnerregio's van vier Vlaamse provincies in China vind je hieronder. Via deze link kun je ook inschrijven voor deelname aan de B2B-missie. 

 

Wat?

Tijdens de Cleantechmissie krijgen bedrijven de kans om op korte tijd verschillende Chinese bedrijven te ontmoeten die interesse hebben in Vlaamse cleantechdiensten en -producten. Ook bedrijfsbezoeken zijn mogelijk. De Cleantechmissie vindt plaats in het kader van het I²PCC-project

Wanneer?

De B2B Cleantechmissie vindt plaats van zondag 17 t.e.m. vrijdag 22 november 2019, gekoppeld aan de economische prinselijke missie van België naar China. 

Voor wie? 

De Cleantechmissie staat open voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in de cleantechsector. 

Waar? 

We trekken naar vijf partnerregio's/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu*, Chongqing*, Guangzhou. Bij de inschrijving kun je je eventuele voorkeuren aangeven. Op basis van je interesses en in samenspraak met je bedrijf stellen we een programma op maat samen. De provinciale verantwoordelijken voor Chinese samenwerking begeleiden je tijdens de trip.  (*omwille van hun nabijheid worden Chengdu en Chongqing samen bezocht). 

Kenmerken regio's

 

Programma

Zondag 17 november: aankomst in Beijing

Maandag 18 november: Cleantechtseminarie, in samenwerking met FIT, tijdens de economische missie gevolgd door netwerkreceptie. Dit is optioneel maar wel aangeraden. Voor dit luik moet je rechtstreeks inschrijven via de website van FIT.

Maandagavond 18 november of dinsdagvoormiddag 19 november: vertrek naar stad 1 

Dinsdagnamiddag 19 november – woensdagvoormiddag 20 november: programma op uw maat in stad 1

Woensdagnamiddag 20 november: vertrek naar stad 2

Donderdag 21 en vrijdag 22 november: programma op uw maat in stad 2

Programmaonderdelen per stad/regio: B2B-kennismakingen, bijvoorbeeld tijdens een halve dag ontmoet je enkele bedrijven op maat, met daar eventueel een bedrijfs- of sitebezoek aan gekoppeld. Elk deelnemend bedrijf krijgt een programma op maat van de interessegebieden. 

Deelnameprijs

  • Deelname aan de B2B-kennismakingen en bedrijfs- en sitebezoeken georganiseerd door I²PCC zijn gratis.
  • De kosten voor vluchten, transport ter plaatse en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers. I²PCC begeleidt je wel bij boekingen van vluchten en verblijf.
  • Opgelet: deelname aan het deelprogramma van de economische missie in Beijing is ook voor rekening van de deelnemer. Meer info over het FIT-programma en de deelnamekost op de website van FIT.

De I²PCC B-2-B cleantechmissie naar China wordt begeleid door de deelnemende provincies aan het I²PCC-project. Voor meer info kun je hen contacteren:

  • Sara Landuydt en Alice Cooman voor de provincie Antwerpen: sara.landuydt@pomantwerpen.be en alice.cooman@provincieantwerpen.be
  • Yu Chen voor de provincie Limburg: Yu.Chen@pomlimburg.be
  • Nausikaä Lagrou voor de provincie Oost-Vlaanderen: nausikaa.lagrou@oost-vlaanderen.be
  • Geert Regelbrugge voor de provincie Vlaams-Brabant: geert.regelbrugge@vlaamsbrabant.be

Alle info over het I²PCC-project vind je op onze projectpagina.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ondersteunt dit project met een financiële bijdrage van 193.198,00 euro. 

I2pcc volledige banner