I²PCC B2B Cleantechmissie naar China

Op korte tijd maakten ze kennis met potentiële handelspartners die interesse hebben in Vlaamse cleantechdiensten en -producten. Ze stelden hun bedrijf voor tijdens een succesvol Cleantech-seminarie in Beijing en trokken naar vijf partnerregio's/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu, Chongqing, Guangzhou. De B2B Cleantechmissie in het kader van  het I²PCC-project was gelinkt aan de economische prinselijke missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. 

De I²PCC B-2-B cleantechmissie naar China werd begeleid door de deelnemende provincies aan het I²PCC-project. Voor meer info kan je hen contacteren:

  • Sara Landuydt en Alice Cooman voor de provincie Antwerpen: sara.landuydt@pomantwerpen.be en alice.cooman@provincieantwerpen.be
  • Yu Chen voor de provincie Limburg: Yu.Chen@pomlimburg.be
  • Nausikaä Lagrou voor de provincie Oost-Vlaanderen: nausikaa.lagrou@oost-vlaanderen.be
  • Geert Regelbrugge voor de provincie Vlaams-Brabant: geert.regelbrugge@vlaamsbrabant.be

Alle info over het I²PCC-project vind je op onze projectpagina.

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ondersteunt dit project met een financiële bijdrage van 193.198,00 euro. 

I2pcc volledige banner