POM Antwerpen

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen (POM Antwerpen) is één van de uitvoerders van het economisch beleid van de provincie Antwerpen. Het heeft als missie om het economisch weefsel in de provincie te versterken. 

Projecten in de kijker

VEILING ZUID

De site van de toekomst voor de agro-industrie, met een perfecte ligging net naast de grootste coöperatieve veiling van Europa. Een Europese toplocatie voor elk bedrijf dat actief is in de agro-industrie.
Veiling Zuid is een gloednieuwe ontwikkeling van POM in Sint-Katelijne-Waver. Door haar unieke ligging net naast de grootste coöperatieve veiling van Europa en aansluitend op een industriezone die reeds heel wat bedrijven vestigt uit de sector, biedt de site een Europese toplocatie voor elk bedrijf dat actief is in de agro-industrie.
Voor bedrijven actief in de verwerking of toelevering van landbouwproducten of die zich richten op dienstverlenende activiteiten voor deze sector, biedt Veiling Zuid de perfecte locatie.
http://www.pomantwerpen.be/nl/veilingzuid


WETENSCHAPSPARK UNIVERSITEIT ANTWERPEN

Deze unieke site biedt ruimte op maat aan spin-offs, kmo's en multinationals actief in voornamelijk IT, environmental en life sciences. Het gericht samenbrengen van kennisintensieve bedrijven leidt tot kruisbestuiving en synergie.
Het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen te Niel is bereikbaar via A12 en E19, maar heeft toch een uitzonderlijke ligging te midden van groen en kleiputten. Het park kan elke ondernemer steeds een optimale oplossing aanbieden. Start-ups en kleine groeibedrijven vinden hun gading in de incubator. Eens die fase ontgroeit, kan men grotere kantoorruimtes betrekken in het doorgroeigebouw of opteren voor een eigen ontwikkeling.
Er staat veel te gebeuren de komende maanden op het park! Nog dit jaar worden er 2 of 3 nieuwe gebouwen gezet.
https://www.wetenschapsparkuantwerpen.be/
 

Bezoek de website

Wil je meer weten over POM Antwerpen? Bezoek de website!

pom_logo_antwerp_cmyk(zrbolletjes)