Europa Direct provincie Antwerpen

Informatie- en lesmateriaal

Europa Direct beschikt over verschillende gratis brochures, posters en een wisselend aanbod van gadgets. Van informatie over de Europese instellingen, kleurboekjes voor kinderen tot kaarten met alle lidstaten van de Europese Unie. Voor elk wat wils. Kom langs, contacteer ons voor de mogelijkheden of bekijk onze gratis brochures.  Leerkrachten ontdekken op onze pagina "Europa in de klas" een overzicht van ons aanbod voor scholen.

 

Activiteiten

Doorheen het jaar kun je ons vinden op verschillende evenementen in de provincie Antwerpen. Houd onze kalender dus in het oog of volg ons via Facebook.

 

Stel je vraag

Heb je een vraag over Europa? Vul het vragenformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor de beantwoording van je vraag.  Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees meer over de privacyverklaring van de provincie Antwerpen.     

*
*
 
*
*
*
captcha
 
 

Europe Direct Netwerk

Europa Direct provincie Antwerpen is een informatiecentrum over de EU, opgericht door de provincie Antwerpen in samenwerking met de Europese Commissie en FOD Buitenlandse Zaken. Een belangrijke pijler van deze dienst is het aanbod voor scholen met workshops, vormingen en lesmaterialen. In de EU zijn er 424 van deze Europe Direct contactpunten. Ze beantwoorden vragen en organiseren acties om het Europese bewustzijn aan te wakkeren en burgers te betrekken bij de toekomst van de EU.

Logo Europa Direct Provincie Antwerpen

Kalender