Lesmateriaal Europa

Kaart van de Europese Unie

Werkmaterialen

Europa Direct biedt een breed aanbod van educatief werkmateriaal voor het basis- en het secundair onderwijs. Er zijn werkboeken, kleurboeken, stickerpuzzels en posters voor de leerlingen. Daarnaast is er nog een ruim aanbod aan brochures voor leerkrachten met meer informatie over bijvoorbeeld de euro, de economische crisis en de werking van de Europese Unie. Klik op de onderwijsrichting om het aanbod te zien.

Uitleenmaterialen

Europa Direct beschikt ook over gratis uitleenmaterialen. Bijvoorbeeld een landenpuzzel van hout, tafelvlaggetjes, een tentoonstelling en een reuzekaart van de Europese Unie. Zo maak je jouw les zeker onvergetelijk. De uitleenmaterialen zijn voor verschillende onderwijsrichtingen te gebruiken.

Heb je vragen over het bestellen van lesmateriaal? Contacteer ons. We helpen je graag verder.

Promobeeld learning corner EU

Leerhoek EU

Op de leerhoek van de Europese Unie ontdek je ook heel wat lesmateriaal. Naast een aantal brochures die wij ook aanbieden, vind je op de website heel wat games, video's,  en ander interessant off- en online lesmateriaal over verschillende thema's. Je kan er eenvoudig filteren op leeftijdsgroep en op type.