Uitleenmateriaal

Vraag uitleenmateriaal aan

Hiernaast kan je een afhaalpunt kiezen en daarna in het formulier uitleenmateriaal aanvragen. Pas na een e-mailbevestiging van een medewerker van Europa Direct is je bestelling definitief.

Tafelvlaggetjes

Tafelvlaggetjes van de Europese lidstaten

Speel je een Europese Ministerraad na of organiseer je een Europese week? Dan zijn deze tafelvlaggetjes een onmisbare aanvulling op je activiteit.  

Beschikbaar in afhaalpunten Provinciehuis, Vrijbroekpark en DocAtlas Turnhout.

Kaart van de Europese Unie

Pop-up kaart Europese Unie

Maak je les over Europa leuker met deze reuze pop-up kaart van de Europese Unie. Eenvoudig zelf op te zetten doormiddel van magneetsysteem. Makkelijk te vervoeren in koffer op wieltjes.

Afmetingen kaart: hoogte: 2,695 meter x breedte 2,37 meter x diepte 0,775 meter. 

Beschikbaar in afhaalpunten Provinciehuis en DocAtlas Turnhout.

Minimip
Bordspel Minimip

Het koffertje van Minimip

Respect voor het milieu, wat is dat eigenlijk? En wat is een evenwichtige voeding? Is vreedzaam en vriendelijk samenleven mogelijk op aarde? In dit koffertje antwoorden Jim & Zoé op de vragen die MiniMip zich stelt. Het koffertje bestaat uit twee posters, een bordspel en drie verhaaltjes. Geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. 

Beschikbaar in afhaalpunten Provinciehuis en DocAtlas Antwerpen.

Puzzel Europese Unie
puzzel

Grote Europapuzzel ‘Verenig Europa’

Leg samen met je leerlingen de landen op de juiste plaats. Afmetingen 3x4 meter, 37 houten puzzelstukken. Makkelijk mee te nemen in koffer op wieltjes. Vanaf 7 jaar.

Enkel beschikbaar in het Provinciehuis in Antwerpen.

Vlag Europese Unie
Vlag Europese Unie

Europese vlaggen

Om je event of klas aan te kleden kunnen vlaggen van de Europese Unie natuurlijk niet ontbreken. Je kan EU-vlaggen ontlenen bij ons. 

Beschikbaar in afhaalpunten Provinciehuis, Vrijbroekpark en DocAtlas Turnhout. 

 

Vlaggen EU-lidstaten (NIEUW)

Met deze vlaggen van 100*150cm breng je Europa tot leven in de klas. Organiseer je een thema-les over Italië, Kroatië of Bulgarije? Ga je een hele week aan de slag met de EU?

 

Enkel beschikbaar in afhaalpunt Provinciehuis.