Uitleenmateriaal

Tafelvlaggetjes

Tafelvlaggetjes van de Europese lidstaten

Speel je een Europese Ministerraad na of organiseer je een Europese week? Dan zijn deze tafelvlaggetjes een onmisbare aanvulling op je activiteit.  

Kaart van de Europese Unie

Pop-up kaart Europese Unie

Maak je les over Europa leuker met deze reuze pop-up kaart van de Europese Unie. Eenvoudig zelf op te zetten doormiddel van magneetsysteem. Makkelijk te vervoeren in koffer op wieltjes. Afmetingen kaart: hoogte: 2,695 meter x breedte 2,37 meter x diepte 0,775 meter. 

Minimip
Bordspel Minimip

Het koffertje van Minimip

Respect voor het milieu, wat is dat eigenlijk? En wat is een evenwichtige voeding? Is vreedzaam en vriendelijk samenleven mogelijk op aarde? In dit koffertje antwoorden Jim & Zoé op de vragen die MiniMip zich stelt. Het koffertje bestaat uit twee posters, een bordspel en drie verhaaltjes. Geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. 

Puzzel Europese Unie
puzzel

Grote Europapuzzel ‘Verenig Europa’

Leg samen met je leerlingen de landen op de juiste plaats. Afmetingen 3x4 meter, 37 houten puzzelstukken. Makkelijk mee te nemen in koffer op wieltjes. Vanaf 7 jaar. Enkel beschikbaar bij DocAtlas Turnhout.  

Vlag Europese Unie
Vlag Europese Unie

Vlaggen Europese Unie

Om je event of klas aan te kleden kunnen vlaggen van de Europese Unie natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben EU-vlaggen van 1,5x2 meter beschikbaar. 

Vraag uitleenmateriaal aan

Hieronder kun je uitleenmateriaal aanvragen. Pas na een e-mailbevestiging van een medewerker van Europa Direct is je bestelling definitief.

Hoe werkt het?

  • stap 1: kies je afhaalpunt  (de beschikbare materialen van dit afhaalpunt verschijnen in het formulier)
  • stap 2: vul het bestelformulier in
  • stap 3: klik op verzenden
  • stap 4: wacht op een e-mailbevestiging van een medewerker 
  • stap 5: haal je materiaal af
*
*
*
*
*
*
*
*
 
*