Europa in de klas

Extra aanbod 3e graad basisonderwijs

Voor leerlingen van de 3e graad in het basisionderwijs heeft Europa Direct tweetal extra activiteiten, namelijk EUropa Xpert en de jaarlijkse wedstrijd Sterrenklas. De winnende klas krijgt een daguitstap naar zee. 

Stages voor studenten lerarenopleiding

Wil je leren om op een originele manier les te geven over Europa? Doe dan een stage tijdens een Europaweek. Europa Direct is doorlopend op zoek naar stagiaires dus contacteer ons zeker om de mogelijkheden te bespreken. Lees ook eens de stage-ervaringen van Janne en Layla.
 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en nieuwtjes via onze nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in. Er is een nieuwsbrief voor leerkrachten uit het basisonderwijs en er is er eentje voor leerkrachten uit het secundair onderwijs. Zo krijg je altijd het nieuws dat voor jou het interessant is. Ongeveer zes keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief uit.

Nieuwsbrief Europa in de klas voor basisscholen 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws voor basisscholen, zoals de Europaweken, vormingen en uitstappen. Door je in te schrijven, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen. 

Nieuwsbrief Europa in de klas voor het secundair onderwijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws voor het secundair onderwijs, zoals vormingen, snelcursussen en uitstappen. Door je in te schrijven, verklaar je je akkoord met de privacyverklaring van de provincie Antwerpen.